Live

A fost redeschisă parcarea supraterană din Pantelimon. Anunțul făcut de primarul Nicușor Dan

Data publicării:
Foto: Nicușor Dan Facebook

Parcarea supraterană de la intersecţia şoseaua Vergului cu şoseaua Pantelimon a fost redeschisă, după o „amplă” acţiune de salubrizare şi igienizare, a anunțat primarul Capitalei Nicușor Dan.

„Am redeschis parcarea supraterană de la intersecția Șos. Vergului cu Șos. Pantelimon, după o amplă acțiune de salubrizare și igienizare. Parcarea, care are 500 de locuri, va avea asigurată paza și va beneficia în continuare de servicii de curățenie.  Accesul este gratuit”, a scris Nicușor Dan, miercuri pe Facebook.

În mai 2022, Nicuşor Dan preciza că a început recepţia pentru Park& Ride Cora Pantelimon, proiect finalizat după aproape şapte ani de blocaje şi amânări, scrie Agerpres.

„Parcarea are 500 de locuri, precum şi un terminal destinat transportului public în comun - autobuze, tramvaie, staţii/peroane pentru microbuze şi un culoar până la viitoarea staţie de metrou. Terminalul permite accesul facil la liniile urbane şi metropolitane de transport în comun”, a afirmat atunci edilul general.

Editor : Ana Petrescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicuşor Dan vrea referendum în București, odată cu alegerile. Ce întrebări vor fi pe buletinul de vot

Lasconi, despre momentul în care Nicușor Dan a „bătut palma” cu Nicolae Ciucă: Nu mă deranjează. Și eu dau „cuba” cu copiii, cu oamenii

Nicușor Dan: Oamenii nu sunt în pericol dacă trec prin Piața Unirii. Din expertiză nu rezultă nici măcar că planșeul e în stare critică

Nicușor Dan, precizări despre scumpirea gigacaloriei în București. Cât ne va costa căldura la iarnă 

Partenerii noștri