Ce trebuie să facem în caz de urgențe stomatologice în concediu
Nu neglijați dantura nici în vacanță. Urgențele stomatologice sunt ultimele pe care ni le dorim în zilele libere. La ce alimente să fim atenți și ce facem dacă nu am încheiat încă un tratament stomatologic și am plecat în concediu, ne spune dr. Mihaela Chivu, medic dentist Stomatologie generală.
Proprietarii de cafenele și Fiscul se luptă în instanță pentru TVA la cafea și ceai
Copiii români de la țară, victimele sărăciei
Cod roșu de vreme extremă în România. Când va lovi viscolul
„Ne așteptăm la episoade mai severe” de iarnă. Vortexul polar și ciclonul Bert, explicate de climatologi
Ciolacu, criză de furie
Paradoxul din Educație: Performanță în învățământul de stat gratuit, cu bani din donații
Repartitoarele de căldură vor fi obligatorii de la 1 ianuarie 2025
Care este legătura dintre studii și nivelul de trai
Băsescu, despre un război nuclear: Putin nu-mi dă impresia că a plecat din lumea asta / Cine crede că Rusia va ceda teritoriu se înșală
Igiena dentară riguroasă este un element foarte important pentru sănătatea dinților și a gingiilor, însă, fără un consult anual de specialitate efectuat la medicul stomatolog, riscul de apariție a unei probleme stomatologice persistă și poate crește odată cu înaintarea în vârstă. În acest sens, apelați la o clinică de stomatologie profesionistă pentru recomandări, prevenție și tratamente moderne de întreținere a danturii.
Odată cu înaintarea în vârstă, dar și în funcție de obiceiurile alimentare sau non-alimentare de zi cu zi, apare uzura fiziologică a dinților. Aceasta se traduce prin modificarea aspectului dinților, de la forma acestora și până la culoarea smalțului, cu apariția muchiilor ascuțite, a suprafețelor neregulate, a șanțurilor, a crestăturilor, a petelor dentare sau a depunerilor inestetice de tartru. Uzura dentară poate fi prevenită și tratată eficient cu ajutorul tehnicilor moderne de tratament stomatologic, precum procedura 3Step. Această tehnică utilizează produși adezivi și echipamente moderne pentru a reconstrui dintele și pentru a îi reda aspectul estetic, restabilind totodată funcționalitatea danturii.
Articol susținut de SANADOR, mai multe detalii pe www.sanador.ro
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News