Live

Dakota Fanning a dezvăluit motivul pentru care are o colecție impresionantă de pantofi: actorul Tom Cruise

Data publicării:
Dakota Fanning Foto: Profimedia

Dakota Fanning a dezvăluit recent că are o colecție impresionantă de pantofi. Motivul? Actorul Tom Cruise, care i-a trimis câte o pereche de pantofi de ziua ei, în fiecare an, de când avea 11 ani.

Actrița a sărbătorit în februarie împlinirea a 30 de ani și a apărut recent la The Kelly Clarkson Show. În ediția din 5 iunie, Fanning a explicat că l-a întâlnit prima dată pe Tom Cruise în 2005.

Dakota Fanning și Tom Cruise Foto: Profimedia

„Am împlinit 11 ani când jucam în War of the Worlds, unde am lucrat împreună, și mi-a dăruit primul meu telefon mobil”, a spus Dakota, citată de Independent.

De atunci, actorul din Misiune imposibilă i-a trimis an de an actriței un cadou de ziua de naștere.

„Îmi trimite același lucru în fiecare an”, a explicat vedeta Uptown Girls. „Mi-au plăcut pantofii de când eram mică, așa că am fost foarte încântată.”

Starul The Top Gun: Maverick este cunoscut pentru cadourile generoase. De Crăciun, Cruise le trimite prietenilor și foștilor colegi de platou un tort de ciocolată albă cu nucă de cocos de 126 de dolari, făcut de Doan’s Bakery din Woodland Hills, California. Jimmy Fallon, Angela Bassett, John Hamm și Kirsten Dunst sunt doar câteva dintre vedetele celebre care au avut norocul să primească celebrul tort.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cascadoria lui Tom Cruise de la Jocurile Olimpice împarte fanii în două

JO 2024. Cum se vor închide Jocurile Olimpice. Regizorul ceremoniei de deschidere pregătește un alt spectacol cu surprize

Tom Cruise dezvăluie cum se menține în formă la 62 de ani. Mănâncă un singur lucru, indiferent unde merge

Scene stânjenitoare pentru Tom Cruise. Într-un moment de confuzie, actorul era să se urce în mașina lui Rishi Sunak, în Londra

Partenerii noștri