Live

Brooke Shields a șocat publicul atunci când a apărut la Tony Awards în rochie de seară și crocși. Explicația actriței

Data actualizării: Data publicării:
Brooke Shields a apărut la Tony Awards în rochie de seară și crocși. Foto: Profimedia

În timp ce multe vedete poartă tocuri cât mai înalte pe covor roșu, Brooke Shields își asortează rochia de seară cu crocși. Actrița a purtat această ținută controversată la gala Tony Awards, relatează CNN.

Shields a purtat clasicii Crocs din plastic, de culoare galbenă, care se asortau cu rochia de seară semnată Monique Lhuillier. Vedeta și-a ridicat ușor rochia, pentru a le arăta tuturor că a dat tocurile pe o încălțăminte comodă.

Apoi, actrița a explicat  că a fost operată la picior cu câteva zile înainte de eveniment. „Broadway mi-a rupt picioarele, iar acum le repar”, a declarat pentru CBS Brooke Shields.

Shields a fost întotdeauna admirată pentru stilul ei vestimentar. Acum în vârstă de 59 de ani, actrița a mărturisit că pe măsură ce îmbătrânește, are tot mai multă încredere în ea însăși.

„Sunt foarte încântată de această vârstă și de această perioadă a vieții mele pentru că sunt mai puțin complicată, mai puțin nesigură, mai puțin egocentrică”, a spus ea recent pentru Vogue.

Saboții Crocs au divizat opinia publică de când au fost creați, în 2004. Au fost adesea luați în derâdere de către specialiști și experți în modă. Dar saboții, confecționați dintr-o rășină specială numită Croslite, sunt iubiți de cei care vor o încălțăminte comodă. Iar printre aceștia se numără și multe vedete.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sărbătoare în familie la Premiile Emmy 2024. Ce actori au venit cu părinții la ceremonie

Cannes 2024: Cele mai spectaculoase ținute cu care au defilat vedetele pe covorul roșu. Demi Moore a atras toate privirile

La Oscar 2023, covorul roșu va fi înlocuit de unul de culoarea șampaniei. Jimmy Kimmel: Nu se va face vărsare de sânge

Brooke Shields, protagonista din Laguna Albastră, face mărturisiri dureroase în noul ei documentar ”Pretty Baby”. ”Am fost violată”

Partenerii noștri