Nicole Kidman și Salma Hayek, moment tensionat pe covorul roșu la un show de modă la Paris Fashion Week

Data actualizării: Data publicării:
salma hayek nicole kidman
Show-ul Balenciaga a marcat una dintre primele apariții publice ale lui Kidman după moartea mamei sale, Janelle Ann Kidman. Colaj foto / surse foto: Profimedia Images și captură video TikTok

Un moment tensionat a părut să se desfășoare între Nicole Kidman și Salma Hayek la spectacolul Balenciaga de la Paris Fashion Week, când actrița australiană a părut să respingă încercările Salmei Hayek de a face o fotografie împreună, scrie Independent.

Într-un clip viral care a stârnit o dezbatere frenetică online, cele două actrițe au fost așezate în fața unei mulțimi de fotografi alături de cântăreața Katy Perry, înainte ca Hayek, în vârstă de 58 de ani, să pară să încerce să o îndrume pe Kidman – care o ținea cu spatele la camere – punând o mână pe ea.

Kidman a părut neimpresionată în timp ce i-a împins mâna lui Hayek și a arătat către actriță înainte de a-i spune: „Nu mă atinge”.

Fotograful din spatele camerei a spus apoi: „Doamnelor, vă rog”, înainte de a le cere să pozeze împreună.

Kidman nu s-a conformat și, în schimb, a pupat-o de la revedere pe Katy Perry și a părăsit brusc grupul de presă și celebrități. În timp ce se pleca, Kidman și Hayek păreau să împărtășească câteva ultime cuvinte tensionate.

Se aude o voce, probabil a lui Kidman, spunând „nu e nevoie”, la care Hayek a spus: „da, te rog, e bine”.

Fanii au speculat intens în legătură cu incidentul, un comentator scriind pe TikTok: „De ce este Nicole atât de nepoliticoasă?”

Un altul a adăugat: „Am înțeles, nu vreau ca cineva să mă învârtă să fac o poză dacă eu cu adevărat nu am chef să fiu fotografiat”.

„Modul în care Nicole mișcă brațul Selmei! Woah!” a spus un comentator, în timp ce altul a adăugat: „Modul în care Nicole i-a împins mâna Salmei în jos”.

Un altul a remarcat că schimbul a fost „atât de pasiv agresiv”.

Videoclipul a fost filmat la spectacolul de primăvară/vară 2025 al mărcii spaniole, pe 30 septembrie. Într-o postare cu rezumatul evenimentului, împărtășită pe 1 octombrie, Hayek a încărcat o poză cu ea pozând cu Kidman, cu excepția faptului că actiței „The Hours” se uită în jos la podea cu fața acoperită de ochelari de soare.

În sfârșit, aseară, marea finală a Săptămânii mele de la Paris 2025”, a scris Hayek pe Instagram înainte de a mulțumi „Balenciaga și Demna pentru un spectacol grozav”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kidman a purtat o rochie neagră cu gât și o pereche de ochelari de soare Balenciaga asortați, în timp ce Hayek era îmbrăcată cu o rochie neagră strânsă, cu un decolteu adânc.

Spectacolul Balenciaga a marcat una dintre primele apariții publice ale lui Kidman după moartea mamei sale, Janelle Ann Kidman, care a murit în septembrie, la vârsta de 84 de ani.

Într-o declarație citită în numele lui Nicole Kidman la Festivalul de Film de la Veneția luna trecută, actrița a transmis că a zburat în Veneția, doar pentru a afla „la scurt timp după aceea că mama mea frumoasă și curajoasă, Janelle Ann Kidman, tocmai a murit”.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial, pentru că...
Digi FM
Mădălina Ghenea a apelat la instanță după ce a fost hărțuită online de o persoană necunoscută: “Mi-a provocat...
Pro FM
Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi...
Film Now
Apropiații își fac griji pentru Hugh Jackman: „S-a cam pierdut în tot acest proces”. Una dintre marile temeri...
Adevarul
Fiica lui Navalnîi lucrează la sediul de campanie al Kamalei Harris
Newsweek
Românii din aceste orașe ies la PENSIE cu 2 ani mai repede. În ce domenii au muncit?
Digi FM
Matilde, fiica lui Jose Mourinho, s-a căsătorit. Tânăra de 28 de ani, răvășitoare la petrecerea la care au...
Digi World
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
După 60 de ani de carieră, Harrison Ford spune că nu are nicio intenție să se retragă din actorie. Starul a...
UTV
Adrian 'Elicopter de lupta' a fost prins beat la volan. Influencerul a incercat sa fuga de politie