Live

Filmul-cult "Interstellar" va fi relansat în cinematografe cu ocazia celei de-a 10-a aniversări

Data actualizării: Data publicării:
Interstellar este unul dintre cele mai faimoase filme SF făcute vreodată. Foto: Profimedia

Filmul "Interstellar", în regia lui Christopher Nolan, va fi relansat în onoarea celei de-a 10-a aniversări a producției.

Filmul Paramount Pictures trebuia să revină pe 27 septembrie, dar în schimb va ajunge aproximativ două luni mai târziu, pe 6 decembrie. Filmul va fi proiectat în format Imax de 70 mm, precum și pe ecrane digitale.

"Interstellar" a avut premiera pe 5 noiembrie 2014 și a generat o sumă impresionantă de 731 de milioane de dolari la box office-ul global. Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain și Matt Damon joacă în acest film, plasat într-un viitor distopic, în care un grup de astronauți trebuie să călătorească până la capătul îndepărtat al spațiului pentru a găsi o nouă planetă pe care omenirea să o colonizeze.

Filmul a fost nominalizat la cinci premii Oscar și a câștigat pentru cele mai bune efecte vizuale, scrie Variety. Nota IMDB este de 8,7, adică tot atât cât au primit producții la fel de celebre precum "Matrix", "Zbor deasupra unui cuib de cuci" sau "Kill Bill"


Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alain Delon, înmormântare departe de lumina reflectoarelor

Alain Delon: 10 filme pe care trebuie neapărat să le vezi

Alertă de caniculă în Franța. Primăria din Lyon distribuie bilete gratuite la cinema ca să-și trimită locuitorii la răcoare

Cine a fost Ileana Stana Ionescu, actrița cu o carieră de peste 60 de ani în teatru și film. Cele mai importante roluri

Partenerii noștri