Gwyneth Paltrow dezvăluie care e secretul pielii ei luminoase
Scade tensiunea, previne diabetul și ajută pielea să rămână luminoasă și hidratată odată cu trecerea anilor, conform cercetătorilor de la Institutul de Chimie și Tehnologie Alimentară din Valencia. De altfel, este și secretul tinereții actriței Gwyneth Paltrow.
Ce pericole ascund cele mai la modă diete
Principiile mâncatului sănătos și aiureala „modei” în alimentație
Dr. Mihaela Bilic recomandă: Superalimente pentru imunitate
Obiceiul nesănătos care slăbește organismul în lupta cu coronavirusul
Circul continuă în Parlament: Becali spune cum a făcut facultatea fără prezență. Șoșoacă jignește jurnaliștii. AUR îl atacă pe Iohannis
Influencerul Makaveli, amenințări din Parlament cu limbaj suburban: „Ascundeți-vă soțiile. Fiți cuminți, mergeți pe vârfuri”
Surse: Liberalii strâng semnături pentru a-l propune pe Crin Antonescu candidat comun la prezidențiale. PSD nu l-ar refuza
VIDEO: Incendiu puternic la Piața Matache din București
Răspunsul Elenei Lasconi întrebată dacă l-ar vota pentru funcția de premier pe Marcel Ciolacu
Actrița Gwyneth Paltrow, care arată fabulos la 46 de ani și tocmai s-a căsătorit, spune că secretul pentru pielea ei luminoasă este... supa de oase.
Oamenii de știință de la Institutul de Chimie și Tehnologie Alimentară din Valencia au confirmat de curând nu doar efectul supei de oase asupra tenului, ci și faptul că scade tensiunea și previne diabetul de tip 2. Asta datorită colagenului și a proteinelor din oase, care blochează enzimele vinovate de creșterea tensiunii. Iar colagenul, se știe, încetinește îmbătrânirea și deteriorarea pielii, a articulațiilor și oaselor.
Așa se face că supa de oase este un obicei alimentar din ce în ce mai popular printre vedetele de la Hollywood. „Aurul lichid” este adăugat în diverse feluri de mâncare pentru a le îmbogăți gustul. Se pare că obiceiul de a bea supa în care au fiert oasele datează din vremuri preistorice.
Supa de oase este o supă concentrată, oasele - de obicei de porc, dar și de găină sau curcan - sunt lăsate să fiarbă îndelung, la foc mic, astfel încât la răcire să rezulte o consistență gelatinoasă.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News