Live

Galerie Foto Pharell Williams a deschis Săptămâna Modei de la Paris cu o defilare Louis Vuitton la sediul UNESCO

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Pharrell Williams, la Săptămâna Modei de la Paris / Sursa foto: Profimedia Images

Pharrell Williams, director de creaţie pentru linia masculină a casei de modă Louis Vuitton, a deschis marţi Săptămâna Modei de la Paris cu o defilare în aer liber, pe gazon, la sediul UNESCO din capitala franceză.

Louis Vuitton, cel mai mare brand de lux din lume, renumit pentru modelele sale tip tablă de şah şi genţile de voiaj cu monograme, a explorat tema călătoriei cu prilejul colecţiei masculine primăvară/vară 2025, într-un decor în aer liber cu o sculptură înfăţişând globul pământesc, cu şiruri de drapele internaţionale şi Turnul Eiffel care se zărea în depărtare.

Modelele au defilat pe iarbă în costume croite cu precizie, jachete bomber lucioase, asortate cu ochelari de soare încrustaţi cu ştrasuri şi cu broşe colţuroase, sub forma unor aripi de avion, pe un fundal sonor compus de Pharrell Williams.

Defilarea organizată de casa de modă deţinută de grupul LVMH s-a desfăşurat în prezenţa a 1.500 de spectatori, precum şi pe fundalul strigătelor entuziaştilor din faţa clădirii, care încercau să surprindă sosirea vedetelor, printre care jucătorul de baschet din NBA Victor Wembanyama, actorul Michael Fassbender şi starul K-pop Jackson Wang.

Prezentările colecţiilor masculine la Paris, care vor fi urmate de săptămâna Haute Couture, au loc în contextul în care Franţa se pregăteşte să găzduiască Jocurile Olimpice, precum şi două runde de alegeri în săptămânile următoare şi care riscă să arunce ţara în haos politic.

La nivel global, brandurile de lux se confruntă cu un apetit redus pentru modă şi accesorii, piaţa din China, esenţială pentru acest sector, reprezentând principala sursă de îngrijorare.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cine este misteriosul „călăreţ” îngropat sub catedrala Notre Dame din Paris. Ce au aflat criminaliștii după aproape 500 de ani

Inelele olimpice de pe Turnul Eiffel au fost demontate. Cu ce vor fi înlocuite

Un tren de mare viteză va lega Berlinul de Paris. Distanța va fi parcursă în opt ore

JO 2024. ITA a anunțat câți sportivi a depistat pozitiv la testele antidoping de la Paris. Au fost verificați aproape 39% dintre atleți

Partenerii noștri