Top 10 mâncăruri românești. 50.000 de experți au stabilit că țara noastră are printre cele mai bune bucătării din lume
România s-a clasat în prima treime a clasamentului celor mai bune bucătării din lume. Mai exact, ocupă poziția 29 în Atlasul Gustului și a fost jurizată de 50.000 de experți în alimentație, care lucrează an de an la realizarea acestei enciclopedii culinare și votează în funcție de arome, preparate tradiționale, ingrediente locale și restaurante autentice.
Pe primele 3 locuri în topul internațional se află Italia, Japonia și Grecia.
De ce trăiesc românii cu 5 ani mai puțin decât ceilalți europeni
Lista alimentelor recomandate pe timp de caniculă
Ce mâncăm dacă lucrăm de acasă?
Ce este food coma?
Principiile mâncatului sănătos și aiureala „modei” în alimentație
Criza alimentară la care omenirea se aștepta în 10-15 ani vine mai devreme
Cât vor costa roșiile românești
Au apărut fermele verticale de interior
Prognoza meteo de Revelion
Top 10 mâncăruri românești
1. Ciorbă rădăuțeană
2. Sarmale
3. Bulz
4. Salam de Sibiu
5. Babic
6. Cașcaval afumat
7. Fasole bătută
8. Papanași
9. Ciorbă de fasole cu afumătură
10. Telemea de Ibănești
Editor : D.C.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News