Sănătatea în bucate. Porumbel la garniţă, terci de porumb cu trufe negre şi pesto de leurdă
Gastronomia românească începe să fie din ce in ce mai apreciată de către gurmanzi. Reţetele vechi, reinterpretate şi aduse în actualitate, sunt tot mai întâlnite în restaurantele de top.
Ciolacu, criză de furie
Paradoxul din Educație: Performanță în învățământul de stat gratuit, cu bani din donații
Repartitoarele de căldură vor fi obligatorii de la 1 ianuarie 2025
Care este legătura dintre studii și nivelul de trai
Băsescu, despre un război nuclear: Putin nu-mi dă impresia că a plecat din lumea asta / Cine crede că Rusia va ceda teritoriu se înșală
Președintele Klaus Iohannis va fi chemat în Parlament (surse)
Primele reacții ale lui Simion și Piedone după înregistrarea audio în care ce se alintă cu „Satana” și „Sătănel”
Amendă uriașă: 45.000 de lei pentru un timișorean care a dat foc deșeurilor în spatele curții
Rafael Nadal s-a retras
Marius Tudosiei şi invitatul său, Chef Robert Petrescu, fac o demonstraţie de forţă şi ne surprind cu cele mai inedite alegeri culinare, cărora le aduc o notă de modernism. Porumbel la garniţă, sau confiat, terci de porumb cu trufe negre şi pesto de leurdă sunt doar o parte din reţetele pe care nu trebuie să le rataţi, la Sănătatea în bucate, de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News