Live

Sănătatea în bucate. Porumbel la garniţă, terci de porumb cu trufe negre şi pesto de leurdă

Data actualizării: Data publicării:

Gastronomia românească începe să fie din ce in ce mai apreciată de către gurmanzi. Reţetele vechi, reinterpretate şi aduse în actualitate, sunt tot mai întâlnite în restaurantele de top.

Marius Tudosiei şi invitatul său, Chef Robert Petrescu, fac o demonstraţie de forţă şi ne surprind cu cele mai inedite alegeri culinare, cărora le aduc o notă de modernism. Porumbel la garniţă, sau confiat, terci de porumb cu trufe negre şi pesto de leurdă sunt doar o parte din reţetele pe care nu trebuie să le rataţi, la Sănătatea în bucate, de la 12:30.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Țiriac a plătit 7.500.000 € și vrea să fugă de tot într-o destinație total surprinzătoare, după ce și-a donat toată averea

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Sănătatea în Bucate” revine la Digi24, cu Petrișor Tănase

Emisiunea „Sănătatea în bucate” revine la Digi24

Sănătatea în bucate. Chiftele de fenicul

Sănătatea în bucate. Piept de raţă sous vide, piure de ceapă, alune caramelizate şi glass potato chips

Partenerii noștri