Sănătatea în bucate. Piept de raţă sous vide, piure de ceapă, alune caramelizate şi glass potato chips
Mâncarea poate fi dusă la nivel de artă, iar cele mai banale ingrediente pot fi transformate în lucruri de neînchipuit.
Alegeri SUA 2024. S-a deschis prima secție de votare
Criză de muncitori în construcții. Șantierul unde lucrează oameni din 4 județe, ca să ridice 100 de blocuri
DIGI Spania îi ajută pe cei afectați de inundațiile catastrofale
Românii se întorc acasă. Motivul care îi face să renunțe, după ani de pribegie, la viața din Occident
Surse: PNL vrea să-l pună premier pe Ilie Bolojan după alegerile prezidențiale
Operaţiunea „Ghost Gun”
O femeie a murit în fața spitalului, la scurt timp după ce a fost externată
Maia Sandu a câștigat cu 82% în diaspora
Campania la prezidențiale, „o luptă nedreaptă”
Chef Liviu Lambrino, care este şi profesor al unei scoli profesionale de bucătari, asociată cu celebrul Institut International Culinar Escoffier, ne învaţă cele mai înalte tehnici de gătit şi cum le putem reproduce acasă.
Piept de raţă sous vide, piure de ceapă, alune caramelizate şi glass potato chips, toate sunt vedetele zilei, la Sănătatea în bucate, duminică, de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News