Sănătatea în bucate. Piept de raţă sous vide, piure de ceapă, alune caramelizate şi glass potato chips
Mâncarea poate fi dusă la nivel de artă, iar cele mai banale ingrediente pot fi transformate în lucruri de neînchipuit.
A început sezonul petardelor, iar internetul este plin de oferte ilegale
Înotători lăsați fără bazin, după ce căldură și apa caldă au fost sistate din cauza unor datorii de sute de mii de lei
Câți bani reușesc să economisească, în medie, românii de la o lună la alta și ce fac cu ei
Vreme extremă în România. Vântul puternic a făcut prăpăd în mai multe județe
Mai mulți copii de la o grădiniță din Timișoara au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară
Mașini vandalizate într-o parcare din Constanța. Șoferii și-au găsit cauciucurile sparte
Doi nevăzători, agresați într-o biserică din București, după ce au intrat cu câinii ghizi. „Ne-au amenințat că ne taie picioarele”
Proprietarii de cafenele și Fiscul se luptă în instanță pentru TVA la cafea și ceai
Copiii români de la țară, victimele sărăciei
Chef Liviu Lambrino, care este şi profesor al unei scoli profesionale de bucătari, asociată cu celebrul Institut International Culinar Escoffier, ne învaţă cele mai înalte tehnici de gătit şi cum le putem reproduce acasă.
Piept de raţă sous vide, piure de ceapă, alune caramelizate şi glass potato chips, toate sunt vedetele zilei, la Sănătatea în bucate, duminică, de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News