Live

Sănătatea în bucate. Piept de raţă sous vide, piure de ceapă, alune caramelizate şi glass potato chips

Data actualizării: Data publicării:

Mâncarea poate fi dusă la nivel de artă, iar cele mai banale ingrediente pot fi transformate în lucruri de neînchipuit.

Chef Liviu Lambrino, care este şi profesor al unei scoli profesionale de bucătari, asociată cu celebrul Institut International Culinar Escoffier, ne învaţă cele mai înalte tehnici de gătit şi cum le putem reproduce acasă.

Piept de raţă sous vide, piure de ceapă, alune caramelizate şi glass potato chips, toate sunt vedetele zilei, la Sănătatea în bucate, duminică, de la 12:30.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Sănătatea în Bucate” revine la Digi24, cu Petrișor Tănase

Emisiunea „Sănătatea în bucate” revine la Digi24

Sănătatea în bucate. Porumbel la garniţă, terci de porumb cu trufe negre şi pesto de leurdă

Sănătatea în bucate. Chiftele de fenicul

Partenerii noștri