Sănătatea în bucate. Gătitul sous vide
Gătitul ca în marile restaurante este acum la îndemana oricărui pasionat de gastronomie. Tehnici care erau rezervate doar profesioniştilor, pot fi deprinse şi utilizate acasă, cu puţin ajutor din partea tehnologiei.
Sarmalele, vedete la o emisiune TV în Spania
Copilul supranumit „calculator uman”. Povestea băiatului de 10 ani din Constanța, campion la aritmetică mentală, care uimește lumea
Alegeri SUA 2024. S-a deschis prima secție de votare
Criză de muncitori în construcții. Șantierul unde lucrează oameni din 4 județe, ca să ridice 100 de blocuri
DIGI Spania îi ajută pe cei afectați de inundațiile catastrofale
Românii se întorc acasă. Motivul care îi face să renunțe, după ani de pribegie, la viața din Occident
Surse: PNL vrea să-l pună premier pe Ilie Bolojan după alegerile prezidențiale
Operaţiunea „Ghost Gun”
O femeie a murit în fața spitalului, la scurt timp după ce a fost externată
Duminică, la Sănătatea în bucate, desluşim secretele gătitul sous vide alături de Bogdan Doltu, un expert in acest domeniu.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News