Sănătatea în bucate. Chiftele de fenicul
Superalimentele există şi sunt la îndemâna tuturor, dacă ştim unde să le căutam şi cum să le folosim. Marius Tudosiei a ales dintre acestea feniculul, considerat atât aliment cât şi plantă medicinală.
Criză de muncitori în construcții. Șantierul unde lucrează oameni din 4 județe, ca să ridice 100 de blocuri
DIGI Spania îi ajută pe cei afectați de inundațiile catastrofale
Românii se întorc acasă. Motivul care îi face să renunțe, după ani de pribegie, la viața din Occident
Surse: PNL vrea să-l pună premier pe Ilie Bolojan după alegerile prezidențiale
Operaţiunea „Ghost Gun”
O femeie a murit în fața spitalului, la scurt timp după ce a fost externată
Maia Sandu a câștigat cu 82% în diaspora
Campania la prezidențiale, „o luptă nedreaptă”
Declarații la închiderea urnelor din partea Maiei Sandu și a lui Alexandr Stoianoglo
Va pregăti chiftele de fenicul, în care vom regăsi aroma parfumată de anason dulce, lângă care asează o salată delicioasă de primăvară. Şi pentru ca festinul să fie complet, caramelizează morcovi, pe care îi serveşte alături de un piept de pui. Nu rataţi reţetele, la Sănătatea în bucate, de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News