Sănătatea în bucate. Chef Deni Carculea gătește alături de Marius Tudosie
Chef Deni Carculea este licențiată în științe gastronomice și artă culinară la Basque Culinary University din Spania. Ea are o experienţă acumulată în unele dintre cele mai bune restaurante din lume: restaurantul El Celler de Can Roca - 3 stele Michelin și restaurantul Dos Cielos- 1 stea Michelin.
A început sezonul petardelor, iar internetul este plin de oferte ilegale
Înotători lăsați fără bazin, după ce căldură și apa caldă au fost sistate din cauza unor datorii de sute de mii de lei
Câți bani reușesc să economisească, în medie, românii de la o lună la alta și ce fac cu ei
Vreme extremă în România. Vântul puternic a făcut prăpăd în mai multe județe
Mai mulți copii de la o grădiniță din Timișoara au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară
Mașini vandalizate într-o parcare din Constanța. Șoferii și-au găsit cauciucurile sparte
Doi nevăzători, agresați într-o biserică din București, după ce au intrat cu câinii ghizi. „Ne-au amenințat că ne taie picioarele”
Proprietarii de cafenele și Fiscul se luptă în instanță pentru TVA la cafea și ceai
Copiii români de la țară, victimele sărăciei
Acum s-a întors acasă şi aplică aici tot ceea ce a învăţat peste hotare, punând umărul la schimbarea bucătăriei româneşti. Astăzi, la Sănătatea în bucate, gătește alaturi de Marius două rețete cu ingrediente aparent comune, la îndemana oricui, dar care pot sta pe masa oricărui restaurant de top: cozi de curcan cu orez cremos și scrumbie afumata cu dovleac copt.
Nu rata emisiunea duminică, de la ora 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News