Live

Sănătatea în bucate. Chef Deni Carculea gătește alături de Marius Tudosie

Data actualizării: Data publicării:

Chef Deni Carculea este licențiată în științe gastronomice și artă culinară la Basque Culinary University din Spania. Ea are o experienţă acumulată în unele dintre cele mai bune restaurante din lume: restaurantul El Celler de Can Roca - 3 stele Michelin și restaurantul Dos Cielos- 1 stea Michelin.

Acum s-a întors acasă şi aplică aici tot ceea ce a învăţat peste hotare, punând umărul la schimbarea bucătăriei româneşti. Astăzi, la Sănătatea în bucate, gătește alaturi de Marius două rețete cu ingrediente aparent comune, la îndemana oricui, dar care pot sta pe masa oricărui restaurant de top: cozi de curcan cu orez cremos și scrumbie afumata cu dovleac copt.

Nu rata emisiunea duminică, de la ora 12:30.

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

45 de milioane de vizualizări: ”o imagine cât o mie de cuvinte” cu soția lui Conor Mcgregor, după ce a fost condamnat pentru viol

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Orașele cu cea mai bună mâncare din lume în 2024. Pe primul loc este una din destinațiile preferate ale românilor

Cârnatul de Pleșcoi a ajuns vedetă în Franța de Ziua Păcălelilor

Un celebru bucătar italian a fost amenințat cu moartea după ce a gătit "adevăratele paste carbonara"

Șefa Trezoreriei americane a fost servită cu ciuperci halucinogene în China: „A fost o mâncare delicioasă”

Partenerii noștri