După burgerul vegetarian se pregătește tonul din plante
După burgerul vegetarian vine acum... tonul din plante. Succesul start-up-ului Food Impossible a dus la replicarea modelului de către giganți alimentari care acum și diversifică.
Comisia Europeană ia în calcul crearea unor coridoare terestre pentru cerealele din Ucraina
Mistreții au provocat un incendiu într-un lan de grâu
Momentul în care un individ aruncă un cocktail Molotov printre mașini, în Arad
O fetiță de 10 ani a murit pe loc după ce mașina condusă de mama ei a fost lovită de o șoferiță care a trecut pe roșu
Inundații în Spania: Furtunile au făcut prăpăd în Barcelona, în timp ce în zona Valenciei salvatorii încă mai caută supraviețuitori
Scene șocante pe terenul de sport al unei școli din Sălaj
Bolojan a acceptat propunerea PNL de a fi prim-ministru
Podul suspendat peste Dunăre a fost redeschis circulației pe sensul Tulcea - Brăila
Copilul supranumit „calculator uman”. Povestea băiatului de 10 ani din Constanța, campion la aritmetică mentală
Grupul elveţian Nestle vine cu alternativa la ton, produsă pe baza unor proteine din mazăre şi gluten de grâu. Va fi vândut în borcane, deci va fi un fel de conservă a acestui pseudo-ton.
Acesta este primul substitut pentru un produs marin pe bază de plante. În prezent sunt deja disponibile burgeri, carne tocată, cârnaţi şi aripioare de pui, toate pe bază de soia.
Nestle a vândut alternative la produsele din carne în valoare de 185 de milioane de euro. Este totuși o picătură în cifra de afaceri de 86 de miliarde de euro a grupului.
Editor web: Liviu Cojan
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News