Live

VIDEO. Un bărbat din Teleorman, surprins în timp ce ducea bătrâni la urne cu mașina personală: „Știți despre ce este vorba”

Data publicării:

Un bărbat din județul Teleorman a fost filmat în ziua votului ducând bătrâni la secția de votare cu mașina personală. Imediat după ce a coborât din mașină, acesta le-a amintit pensionarilor pe care i-a transportat: „Știți despre ce este vorba”, apoi a devenit agresiv cu cel care a filmat totul, transmite Mediafax.

Incidentul s-a petrecut în comuna teleormăneană Călmățuiu de Sus, unde un delegat din secția 134 a observat un bărbat aducând bătrâni la urne cu mașina personală.

Bărbatul le-a amintit celor transportați să voteze după cum a fost vorba. Bătrânele răspund: „Lasă, că vedem noi!” și au plecat spre secția de votare.

Văzând că e filmat, bărbatul cu mașina devine agresiv: „Ce vrei domnule? Ce vrei? Dă-mă, mă, la știri, mă! Bă, da’ găinar ești de meserie, mă! Păi nu ești președinte dumneata…”.

După această replică, bărbatul lovește camera care îl filma. Momentul a rămas, însă, imortalizat și postat pe pagina de Facebook a partidului politic din care face parte delegatul care a remarcat incidentul.

O sesizare cu privire la acest incident a fost înregistrată la IPJ Teleorman și a fost dată spre verificare. La BEJ însă nu a fost depusă, deocamdată, nicio sesizare.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„România educată” cu toaleta săpată. Reportaj Digi24 într-o școală din Teleorman, unde autoritățile au uitat de promisiuni

Băiat de 14 ani, prins de poliţişti la volanul unui autoturism. Rudele minorului i-au atacat pe agenţi

Un sat din România are apă doar pe hârtie, de peste 20 de ani. Oamenii, umiliți din cauza lipsei utilităților

Un copil de 2 ani a căzut, chiar sub ochii bunicului, într-un puț de irigare din Teleorman. Misiune de salvare contra cronometru

Partenerii noștri