Live

V. Ponta, după şedinţa CEx: PSD a pierdut, Dragnea a câştigat

Data publicării:

Fostul premier Victor Ponta consideră că, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, a dispărut ultima speranţă de reformare din interior a partidului.

"PSD a pierdut / Dragnea a câştigat / ultima speranţă de reformă din interior a dispărut (...). România pierde însă cel mai mult: să ajungi la Preşedinţia Uniunii Europene cu o gaşcă de infractori de Teleorman secondaţi de nişte oameni care îşi vând votul de frică sau pentru o funcţie de la Guvern: o reţetă sigură pentru ruşine şi dezastru!", a scris Ponta, vineri seară, pe contul său de Facebook.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a primit un vot de susţinere din partea a 55 de membri ai CExN iar opt au votat împotrivă, a anunţat vineri seara secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ştefănescu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Victor Ponta deschide lista candidaților PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților. „Începusem să obosesc să tot fiu fostul”

Ciolacu, întrebat dacă vrea ca Ponta să fie parlamentar PSD: Pe mine mă interesează dacă a făcut de râs România. Și nu a făcut-o

Ponta: Ciolacu va intra în turul 2 al prezidențialelor/ Ce spune consilierul premierului despre soarta liderului PSD dacă va pierde

PSD, în discuții cu Victor Ponta pentru un posibil loc pe listele partidului la parlamentare. Unde ar putea candida Cristian Piedone

Partenerii noștri