Live

Mesajul lui Ștefan Mandachi, omul care a construit singurul metru de autostradă din Moldova: „Dacă nu votezi, tacă-ți fleanca!”

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: Facebook/ Ștefan Mandachi

Ștefan Mandachi, antreprenorul care a construit singurul metru de autostradă din Moldova, la câțiva kilometri de Suceava, a postat pe o rețea socială un mesaj, în ziua turului doi.

Dacă nu votezi, tacă-ți fleanca! Cinci ani, nu mai mult! Apropox, ce liniște ar fi timp de cinci ani dacă n-am auzi gălăgia și văicăreala celor care acum nu votează dar mai apoi sunt părerologi experți în jale (vreo juma' de țară)! #BeSilentwithFleanca”, a scris pe Facebook Ștefan Mandachi.

Duminică, 24 noiembrie, Ștefan Mandachi le-a dat o „permisie” de 40 de minute angajaților săi să meargă să voteze, pentru că, spune el, cele 20 de minute cât durează votul scutesc un plâns ulterior de cinci ani (durata mandatului prezidențial).

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ștefan Mandachi a câștigat în instanță împotriva unei sancțiuni din pandemie: „Nu era o nuntă. Am fost sancționați pe nedrept”

Decizie în premieră. Ștefan Mandachi primește daune după ce a dat în judecată statul că nu a rezolvat problema animalelor schingiuite

Nuntă într-un hotel al lui Ștefan Mandachi, întreruptă de polițiști. Reacția omului de afaceri după ce a fost amendat cu 10.000 de lei

Ștefan Mandachi: Suntem obligați să scădem prețurile; nu știu câți angajați mai pot ține până la sfârșitul anului

Partenerii noștri