Delicii andaluze. Cum se prepară cel mai bun gazpacho, folosind un ingredient-surpriză
Bucătăria spaniolă este recunoscută ca fiind printre cele mai bune la nivel internațional, iar preparatele sale savuroase și revigorante au pus Spania pe lista pasionaților de turism culinar.
Ciocoliva, peste ciocolata Dubai. A fost inventată de doi români din Scoția: Din prima zi a fost nebunie, vânzările au explodat
Klaus Iohannis amână desemnarea premierului. „Coaliția pro-europeană continuă negocierile. Sunt optimist”
George Simion a mers la Palatul Cotroceni, pentru consultări, dar a anunțat că nu intră: „AUR nu recunoaște legitimitatea lui Iohannis”
Consultări la Palatul Cotroceni. Coaliția a stat sub 20 de minute. Partidele extremiste AUR, POT și SOS au refuzat să meargă
Ploi și lapoviță, în aproape toată țara. Meteorologii anunță și temperaturi de până la -15°
Elena Lasconi, după consultările cu Iohannis: „Am fost să îi transmitem că mandatul lui s-a încheiat şi că trebuie să-şi dea demisia”
Circul continuă în Parlament: Becali spune cum a făcut facultatea fără prezență. Șoșoacă jignește jurnaliștii. AUR îl atacă pe Iohannis
Influencerul Makaveli, amenințări din Parlament cu limbaj suburban: „Ascundeți-vă soțiile. Fiți cuminți, mergeți pe vârfuri”
Surse: Liberalii strâng semnături pentru a-l propune pe Crin Antonescu candidat comun la prezidențiale. PSD nu l-ar refuza
Articol susținut de Hochland
Preparatele spaniole, cu influențe mediteranene sau arabe, se remarcă mai ales prin prospețime și un gust rafinat. De aceea, astăzi îți arătăm cum se prepară una dintre celebrele rețete andaluze de gazpacho, o supă care se servește rece și este perfectă pentru a fi savurată în vara sau într-un început de toamnă călduroasă.
Pentru a prepara un gazpacho ca la carte, avem nevoie de castraveți, ceapă, roșii, busuioc, cimbru, gheață, lime și telemea de capră de la Hochland, un ingredient care va completa perfect gustul proaspăt al roșiilor și va adăuga un plus de savoare preparatului.
Cum se prepară gazpacho:
Începem prin a curăța castraveții și a-i tăia mărunt, cubulețe. Procedăm la fel și cu roșiile, și cu ceapa. Busuiocul, cimbrul, lime-ul și gheața se pun apoi în blender, peste roșiile, ceapa și castraveții tăiate cubulețe. Amestecăm în blender până când obținem o supă cremă omogenă.
Preparatul se toarnă apoi în pahare și se decorează cu o felie de mentă, câteva cubulețe de ceapă, castraveți și telemea de capră de la Hochland tăiată cubulețe.
Telemeaua de capră este un ingredient ușor, dar cu un gust inconfundabil și savuros, care se combină excelent cu aroma roșiilor.
Articol susținut de Hochland
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News