Live

Oamenii au leșinat la cozile pentru depunerea buletinelor de vot. La Craiova s-au și îmbrâncit să treacă peste rând

Data actualizării: Data publicării:
Cozi pentru depunerea buletinelor de vot. Foto: Digi24

Incidente în lanț la Biroul Electoral Central de la Craiova. Mai multe persoane s-au îmbrâncit după ce și-au pierdut răbdarea așteptând să predea sacii cu voturi. Unuia dintre cei implicați i s-a făcut rău după incident. Și în sectorul 2 al capitalei, un președinte de secție de votare a avut nevoie de ambulanță.

Sunt puține secții de votare în județul Dolj care au depus buletinele de vot – 150 din 1.000. Sunt foarte multe procese verbale greșite și trebuie refăcute, de aceea procesul durează atât de mult, spun reprezentanții prefecturii.

Aceasta, în condițiile în care la Craiova sunt 35 de grade, iar oamenii stau afară, pe caniculă, așteptând să predea sacii cu voturi. Unii dintre ei spun că așteaptă de mai bine de 10 ore.

Mai multor oameni li s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția ambulanței. Două persoane au fost duse la spital după ce una dintre acestea s-a îmbrâncit cu alți membri ai comisiilor pentru a ajunge mai repede să predea buletinele de vot. I s-a făcut rău și a fost dus la spital.

Și la sectorul 2 al Capitalei s-a stat ore întregi pentru a preda procesele verbale de la secțiile de votare. Mai mult, un președinte de secție a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza căldurii și a oboselii. Cu atât mai mult cu cât și în București sunt peste 30 de grade.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Scandal în timpul meciului: ”Dacă nu ștergi, te bat”. VIDEO Scene incredibile în Giulești: ”Luați-l pe ăsta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Alegeri locale București 2024. Tensiune la Biroul Electoral S1. Revolta șefilor de secții de vot: „Plec acasă, să mă caute ei când vor”

Alegeri europarlamentare 2024. 2,5 milioane de buletine de vot şi 8.500 de ştampile vor ajunge la secțiile de votare din străinătate

Toate birourile electorale din județul Buzău au fost desființate chiar înainte de începerea campaniei electorale

BEC a stabilit ordinea pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare. Cine deschide lista

Partenerii noștri