Live

Nicușor Dan: Am votat pentru onestitate și realism în viața publică și am votat împotriva mafiei imobiliare

Data actualizării: Data publicării:
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a votat, el fiind candidatul independent susținut de ADU la alegerile locale. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Municipiului București, Nicușor Dan, candidat independent susținut de ADU, a declarat, la ieșirea din secția unde a votat, că a votat „pentru onestitate și realism în viața publică” și „împotriva mafiei imobiliare”. El a îndemnat oamenii să meargă la vot „pentru că e un moment în care ei decid direcția în care noi o să mergem”.

„Am votat pentru onestitate și realism în viața publică. E important ca oamenii politici să ne spună pe unde suntem și ce putem realist să facem și am votat împotriva mafiei imobiliare. Îndemn oamenii să iasă la vot, pentru că e un moment în care ei decid direcția în care noi o să mergem.

De obicei, după ce se trezesc copiii, le dăm de mâncare și după care mergem la vot și cu ei. Acum n-am vrut să-i expunem.

Ieri a fost pentru familie în sfârșit, după mult timp, și azi lucrez pentru Primărie, iar după-amiază o să vin înspre Primărie, Cișmigiu. Dacă e nevoie pe parcursul zilei o să mai fac declarații, în funcție de cum vine lumea la vot și informațiile pe care le mai avem”, a declarat duminică primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, la ieșirea din secția de votare.

Duminică, 9 iunie, românii își aleg reprezentanții la nivel local pentru următorii patru ani. Găsiți toate informațiile despre Alegerile Locale 2024 în LIVE TEXT-ul Digi24.ro. De asemenea, pe Digi24.ro veți găsi și rezultatele sondajelor exit-poll. La urne, cetățenii își vor alege primarii pentru fiecare oraș sau comună, consilieri locali, președinți de consilii județene și consilieri județeni. De votul de la alegerile locale va depinde gestionarea bugetului local, dezvoltarea infrastructurii și serviciile publice locale.

Duminică, 9 iunie, românii își vor alege reprezentanții în Parlamentul European. Găsiți toate informațiile despre Alegerile Europarlamentare 2024 în LIVE TEXT-ul Digi24.ro. Alegeri europarlamentare au loc în toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene în acest sfârșit de săptămână. Parlamentul European este unicul organism al UE ales direct de cetățeni, fiind format din 720 de europarlamentari, reprezentanți ai celor 450 de milioane de cetățeni ai UE. Romania va avea 33 de reprezentanți în Parlamentul European.

Editor : Alexandru Costea

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Pe cine ar susține Nicușor Dan în turul al doilea la prezidențiale. Singura condiție în care l-ar vota pe Marcel Ciolacu

Care sunt cele 20 de solicitări ale lui Nicușor Dan pentru candidații la prezidențiale și parlamentare. Lista întrebărilor

Primarul Băluță renunță la Planșeul Unirii și lansează din nou acuzații către Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

CNSAS: Nu există documente care să ateste calitatea de colaborator sau lucrător al Securității a lui Nicușor Dan

Partenerii noștri