Nicolae Ciucă îi cere public Elenei Lasconi să se retragă din cursa pentru Cotroceni. Cum argumentează

Data actualizării: Data publicării:
lasconi ciuca
Președintele USR Elena Lasconi și președintele PNL Nicolae Ciucă. Sursă foto colaj: Inquam Photos

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, face un apel public către lidera USR, Elena Lasconi,  și îi cere să se retragă din cursa prezidenţială. „Dânsa trebuie să înţeleagă care este valoarea numerică a cifrelor”, spune candidatul liberal la președinție.

Fac un apel la doamna să înţeleagă un pic aritmetica, şi politică, şi reală. 8% în alegerile locale înseamnă mult mai puţin decât 30%, motiv pentru care fac apel public la dumneaei să înţeleagă, să se retragă şi să vină să susţină cu adevărat un proiect de dreapta”, a afirmat Nicolae Ciucă, la România TV, marţi seară.

Președintele PNL e de părere că Elena Lasconi „trebuie să înţeleagă care este valoarea numerică a cifrelor”, potrivit News.ro.

„Eu am discutat cu dumneaei, nu este niciun fel de secret. Sunt convins că votanţii USR înţeleg ce spun acum şi sunt în măsură votanţii USR să facă o diferenţă între ceea ce înseamnă valoarea fiecăruia dintre noi şi modul în care fiecare dintre noi putem să compatibilizăm cu ceea ce însemnă funcţia de preşedinte al României”, a adăugat Ciucă.

El a spus că PNL este „un liant care încearcă să unească dreapta” pe scena politică românească.

Editor : B.E.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri