Firea și-a depus candidatura la PMB: Oamenii ne pot ierta dacă greşim. Ciolacu: S-au terminat poveştile de supărări între noi

Data actualizării: Data publicării:
firea si ciolacu
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, duminică, la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea, însoțită de premierul și liderul PSD Marcel Ciolacu și mai mulți social-democrați, printre care și Robert Negoiță și Daniel Băluță, a declarat, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, că „oamenii ne pot ierta dacă greşim, dar nu ne pot ierta dacă arătăm că nu ne pasă” și i-a mulțumit lui Ciolacu pentru susținere. Liderul PSD a subliniat că supărările dintre ei au fost „povești”.

Gabriela Firea a venit pentru a-și depune candidatura pentru Primăria Capitalei, duminică, la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti însoţită de preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, Paul Stănescu, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, primarii Sectoarelor 3 şi 4, Robert Negoiţă şi Daniel Băluţă, europarlamentarul Mihai Tudose și alţi social-democrați.

„Am depus candidatura acum pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei. Le mulţumesc colegilor. Aveţi în faţa dumneavoastră oamenii care pot transforma Bucureştiul în bine, care pot să facă diferenţa, care vor pune capăt ineficienţei, lentorii şi a tot ceea ce s-a întâmplat nu bun în Bucureşti. Ritmul lor a fost de melc. Propunem o administraţie dinamică şi o colaborare cu toţi colegii de la sectoare, indiferent de culoarea politică”, a spus Firea.

Gabriela Firea a declarat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul şantierelor.

„Am intrat de curând în această cursă. Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar, pe cei care m-au votat şi au fost dezamăgiţi acum trei ani şi jumătate că nu am continuat proiectele la primăria Capitalei, pe colegii mei primarii de sectoare, pe colegii mei social-democraţi. Şi cred că prin acest lucru am spus totul. Sunt încrezătoare, sunt optimistă şi sunt convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul şantierelor, care să respecte legea şi regulile şi atunci când se întâmplă o problemă să nu se ascundă în birou, cum s-a întâmplat în această perioadă, ci să înfrunte problema şi împreună cu cei mai buni specialişti să găsească şi soluţiile”, a declarat candidata PSD la Capitală.

Gabriela Firea a vorbit și despre iertare în discursul de la Biroul Electoral de Circumscripţie al Municipiului Bucureşti

„Oamenii ne pot ierta dacă greşim, dar nu ne pot ierta dacă arătăm că nu ne pasă. Vreau să îi mulţumesc sincer domnului premier Marcel Ciolacu, pentru toată susţinerea din această perioadă. Sunt absolut sigură că va susţine la nivel guvernamental toate proiectele bune pentru Capitală”, a declarat Gabriela Firea.

La rândul său, preşedintele PSD Marcel Ciolacu i-a promis Gabrielei Firea că o va susţine necondiţionat în demersurile şi proiectele pe care le are pentru Bucureşti.

„Este oficial, din acest moment Gabriela Firea este candidat pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. E candidat împreună cu domnul Daniel Băluţă, Robert Negoiţă, George Tuţă, Ciprian Ciucu. Ce îmi doresc ca să fiu mai mult decât sigur că toţi vor câştiga, îmi doresc ca în perioada următoare de campanie electorală, împreună cu toţi colegii voştri să reuşim să transmitem proiectul şi programul administrativ pentru Bucureşti. Bucureştiul are nevoie de Sorin Grindeanu, Alexandru Rafila, Mihai Tudose. S-au pierdut patru ani, patru ani risipiţi, patru ani câştigaţi pe minciună, pe neadevăruri, pe ură unii împotriva altora şi vedem unde s-a ajuns. Asta înseamna să confundăm de fapt politica cu adminstraţia. Administraţia nu trebuie niciodată să aibă culoare (politică – n.r.). Gabi, eu îţi promit că voi fi alături de tine şi te voi susţine necondiţionat. Cred că s-au terminat poveştile de supărări între noi, de aranjamente, de cine va candida, dacă Gabi Firea va câştiga Bucureştiul. Îmi cer scuze faţă de dumneavoastră. Au fost nişte poveşti”, a afirmat Ciolacu.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri