(P) ÎNCEP CURSURILE: Ocupați-vă locul la LINK Academy și începeți o carieră de succes în IT

Data actualizării: Data publicării:
NastavaPocinje-1

Miercuri, 1 noiembrie, noua generație de viitori experți în IT va începe școlarizarea la cele mai căutate programe educaționale de la LINK Academy. Astfel, în doar 12 luni luni, aceștia vor dobândi cunoștințe practice valoroase și se vor alătura celor care deja s-au luptat pentru un job sigur și foarte bine plătit.

Și în timp ce perioada de înscrieri la LINK Academy, la prețuri promoționale, se apropie de sfârșit, iar cursanții aleg departamentele care corespund cel mai mult intereselor lor, vă prezentăm cum arată școlarizarea IT complexă din regiune.

Singura școală din această parte a Europei aleasă ca partener de către cele mai mari companii IT la nivel global

Datorită celor mai moderne programe IT, în conformitate cu cererile pieței și standardele globale, a calității cadrelor didactice, a aplicării ultimei tehnologii și a software-ului în predare, precum și a metodologiei unice pentru dobândirea rapidă a celei mai înalte expertize - „Arhitectura cunoștințelor”, LINK Academy este singura școală din regiune aleasă ca partener de către cele mai mari companii IT la nivel global.

Adobe, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute și Microsoft sunt doar câteva dintre ele.

Cei de la LINK Academy spun că aceste parteneriate reprezintă o recunoaștere și o confirmare la nivel global a muncii lor bune, iar cursanților din România și din regiune, dar și din Serbia, SUA, China, Elveția, Suedia, Irlanda, Austria, Polonia, Africa de Sud și din alte peste 120 de țări, le asigură condiții pentru dobândirea certificatelor prestigioase, ca în cele mai puternice centre IT de training.

Cursuri pe care le puteți urmări din clasă sau online

Echipamentul tehnic de la LINK Academy urmărește programul modern de lucru din orice punct de vedere. Cursanții rezolvă taskuri cu echipament de cea mai bună calitate, care îndeplinește standardele celor mai mari universități la nivel global, în care se pregătesc experții IT. Aici avem și LINK Academy Distance Learning System, primul și cel mai modern sistem pentru studiul la distanță din România, creat după standardele universităților globale de top, motiv pentru care cunoștințele dobândite de către cursanți în acest fel nu sunt mai prejos decât cele dobândite în mod tradițional în clasă.

Pentru asimilarea noilor abilități la LINK Academy, se folosește procesul „Arhitectura cunoștințelor”, care folosește în mod deosebit mijloace media moderne pentru transmiterea cunoștințelor. Această metodologie inovativă face posibil un angajament de trei până la patru ori mai mare în timpul predării și studiului, așadar este posibil ca în termen de 12 luni să asimilați abilitățile pentru care înainte era nevoie între doi și patru ani.

De voi depinde să decideți dacă veți frecventa cursurile la sediul LINK Academy sau prin internet și să alegeți din șase departamente IT, pe cel care corespunde cel mai mult intereselor voastre: Programare, Design&Multimedia, Administrarea rețelelor, IT Business, Design 3D și CAD sau Mobile Development.

LINK Academy este unică și prin faptul că le permite cursanților săi să dobândească cunoștințe actuale despre AI și, astfel, să fie pe deplin pregătiți pentru a face față viitorului în care se așteaptă ca locurile de muncă legate de dezvoltarea inteligenței artificiale (AI) și machine learning (ML) să fie de departe cele mai căutate.

Posibilitatea școlarizării gratuite pe viață, lucrul pe exemple practice, cursuri de engleză și germană și numeroase resurse pentru o carieră de succes

Deja de câțiva ani, LINK Academy, pe scena regională IT, este considerată o instituție educațională unde, pe lângă cele mai calitative cunoștințe și abilități, obțineți și cel mai complet suport pentru dezvoltarea carierei IT.

La LINK Academy au creat un program neobișnuit de educație care vă permite ca, după școlarizarea de un an de zile, să continuați cu perfecționarea complet gratuit, de câte ori va fi nevoie. Nelimitat. Pe o perioadă nelimitată.

La LINK Academy aveți posibilitatea de a vă perfecționa complet gratuit cunoștințele de limbă engleză și germană pentru munca în străinătate și puteți învăța și cu ajutorul aplicațiilor Android și iOS. LINK Academy oferă tuturor cursanților săi șansa de a-și dezvolta și realiza primele proiecte reale personale prin intermediul programelor educaționale gratuite, precum DesignStudio sau Programming Factory. Dacă în timpul școlarizării aveți orice fel de problemă în studiu, vă stă la dispoziție Consilierul pentru ajutor în studiu. De asemenea, Personal Development Program și seminarele educaționale gratuite vă vor oferi posibilitatea ca, pe lângă abilitățile profesionale, să le dezvoltați și pe cele personale și transversale, necesare pentru dezvoltarea unei cariere de succes.

Cursanții vor avea o practică bogată în cele mai de succes companii IT

Cele mai moderne cursuri de la LINK Academy vă pregătesc să lucrați în cele mai solicitante poziții din sectorul IT. Însă, ca să ajungeți cu ușurință la joburi care aduc în același timp și un câștig bun, după finalizarea școlarizării, trebuie să dobândiți experiență prin muncă practică în companiile IT. LINK Academy vă ajută și cu asta.

După finalizarea școlarizării de un an de zile, cursanții LINK Academy au și posibilitatea de a face practică de specialitate în unele dintre cele mai prestigioase companii IT de pe piață. Prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei (CCD), LINK Academy colaborează în diferite modalități cu peste 300 de companii regionale de succes.

În multe din acestea, cursanții LINK Academy au făcut deja practică și și-au creat posibilitatea de a începe o carieră de perspectivă, iar o astfel de posibilitate este asigurată și pentru toți cei care se înregistrează în această perioadă de înscrieri.

A mai rămas puțin timp ca și voi să faceți parte din noua generație LINK Academy

Cursurile la LINK Academy încep pe 1 noiembrie. Perioada de înscrieri la prețuri promoționale se încheie în curând, iar numărul de locuri disponibile este limitat.

Așadar, reacționați cât mai repede, înscrieți-vă accesând acest link și asigurați-vă școlarizarea IT care vă va duce către un job foarte bine plătit, în mai puțin de 12 luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri