Șoc la Hollywood: un producător este acuzat că și-a ucis și tranșat soția. Și socrii lui sunt dați dispăruți

Data actualizării: Data publicării:
cover cu un barbat cu ochelari și femeie asiatica
Samuel Bond Haskell Jr. și soția lui, Mei Haskell, pe care ar fi ucis-o FOTO: Samuel Bond Haskell Jr./ TikTok/ Tumblr

Fiul unui celebru producător de la Hollywood, la rândul său regizor și producător, se află în centrul unei anchete șocante de crimă, după ce autoritățile au descoperit bustul dezmembrat al unei femei despre care se crede că este soția lui.

Departamentul de Poliție din Los Angeles a anunțat miercuri că l-a arestat pe Samuel Bond Haskell Jr., de 35 de ani, la câteva ore după ce descoperirea înfiorătoare a fost făcută de un om al străzii care căuta printre gunoaie, într-un tomberon aflat la aproximativ 8 kilometri de casa suspectului din cartierul exclusivist Tarzana.

Autoritățile nu au confirmat oficial identitatea victimei, dar cred că este vorba de soția lui Haskell Jr., Mei Haskell, de 37 de ani, potrivit CNN.

Cei doi au trei copii, de 6, 8 și 12 ani, care au fost găsiți la școală, fiind preluați de serviciile sociale.

Părinții lui Mei, Gaoshan Li, 72 de ani, și YanXiang Wang, 64 de ani, care locuiau în aceeași casă, sunt dați dispăruți.

Haskell Jr. este fiul producătorului de la Hollywood Sam Haskell Sr., câștigător al unui Emmy. Haskell Sr. este președintele Magnolia Hill Productions, compania care se ocupă de proiectele recente ale lui Dolly Parton și i-a reprezentat în trecut pe George Clooney, Whoopi Goldberg, Martin Short și Prince Edward, potrivit TMZ.

​Cine este Samuel Bond Haskell Jr.

Potrivit paginii sale de pe IMDB, Haskell Jr. a călcat pe urmele tatălui său și lucrează în industria divertismentului. Este regizor și producător și a lucrat cu celebrități de top, între care Tyga și Machine Gun Kelly. Dar de multe ori și-a exprimat frustrarea că nu a reușit să atingă nivelul de succes al tatălui său.

Haskell Jr. a fost la un moment dat și CEO al Miss America, dar și-a dat demisia în 2017, după ce au fost dezvăluite mai multe e-mailuri în care făcea comentarii sexiste și vulgare despre concurente.

Haskell Sr. a fost agent la William Morris Agency timp de 27 de ani. De asemenea, a produs pentru Dolly Parton show-urile „Dolly Parton’s Magic Mountain Christmas” și „Dolly Parton’s Coat of Many Colors”.

Mama lui Haskell Jr., Mary Donnelly Haskell, este actriță și a fost Miss Mississippi în 1977. Ea este căsătorită cu Haskell Sr. din 1982 și are împreună cu el și un al doilea copil.

Potrivit poliției, Haskell Jr. și soția lui locuiau cu cei trei copii ai lor și cu părinții ei în cartierul exclusivist din Los Angeles, Tarzana.

Haskell Jr. a mai avut probleme cu legea, fiind arestat sub acuzația de agresiune cu o armă în 2008 și a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

Children’s toys seen in the garden at the home of homicide suspect Sam Haskell
Casa familiei Haskell din cartierul exclusivist Tarzana din Los Angeles FOTO: Profimedia Images

Bustul unei femei găsit într-un tomberon a condus poliția la Haskell Jr.

Detectivul Efren Gutierrez a declarat pentru NBC că, marți seară, câțiva muncitori au sunat la poliție și au spus că au văzut în curtea lui Haskell ceva ce părea a fi un corp uman învelit în pungi negre. Însă polițiștii care s-au deplasat acolo nu au văzut nimic. „Nu existau dovezi care să le permită ofițerilor să intre în casă”, a spus Gutierrez.

Dar a doua zi un om al străzii a găsit un un bust uman într-un tomberon, într-o parcare de la 8 km distanță. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere i-au condus pe polițiști la Haskell Jr.

Medicul legist încă nu a confirmat identitatea persoanei, dar polițiștii au motive să creadă că rămășițele îi aparțin lui Mei.

Anchetatorii spun că a fost găsit sânge în casa lui Haskell Jr. „Odată ce ofițerii au intrat în casă, au descoperit dovezi ale săvârșirii unei crime, inclusiv urme de sânge, dar și alte probe despre care nu vom vorbi în acest moment al anchetei”, a spus Gutierrez.

Haskell Jr. a fost arestat într-un mall și a fost acuzat de crimă. Cauțiunea a fost stabilită la suma de 2 milioane de dolari.

Anchetatorii nu au reușit să-i localizeze pe părinții lui Mei.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Richard Gere și Uma Thurman au făcut show la Cannes 2024. S-au distrat de minune la ședința foto pentru „Oh...
Pro FM
Regimul draconic pe care-l urmează Shania Twain ca să se mențină în formă. Artista are 58 de ani, dar arată...
Film Now
Billy Zane, de nerecunoscut în primele imagini din filmul „Waltzing With Brando”. Starul din „Titanic” îl...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
Cine sunt cei 450.000 de pensionari ce primesc 2.700 lei lunar, deși au cotizat mai puțin de 15 ani?
Digi FM
Imagini cu erupţia vulcanului Ibu din Indonezia, pe fundalul fulgerelor
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian
Film Now
Cum arată azi, la 83 de ani, Faye Dunaway, frumoasa blondă din "Bonnie and Clyde". Apariție rară cu fiul ei...
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...