Transporturi

Află de la Digi24 cele mai noi știri din domeniul transporturilor. Fii la curent cu cele mai noi legi, știri despre infastructură și transportatori, greve, noutăți despre autostrăzile României, harta rutieră, rețeaua de metrou. Află din timp modificările la mersul trenurilor și noutățile Tarom și ale altor companii aeriene.

POMPA BENZINA GETTY

Scumpire așteptată a carburanților

Preţul petrolului Brent a depăşit 52 de dolari pe baril în urma acordului OPEC pentru reducerea producţiei. După astfel de evoluții, ca regulă, producătorii de carburanți majorează prețul acestora.

Ninsoare zapada deszapzire cu lopata vremea meteo - Guliver GettyImages

Ninge pe Autostrada Soarelui

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 10:45 ningea pe autostrada A2, pe tronsonul Cernavodă – Medgidia.

coada pod agigea

S-a redeschis Podul de la Agigea

Podul vechi de la Agigea s-a redeschis în această dimineaţă, după ce, timp de aproape trei luni, a fost închis. Şoferii vor putea circula fără restricţii pe cele patru benzi, câte două pe fiecare...

HARTA AUTOSTRADA TRANSILVANIA

Încă o amânare la Autostrada Transilvania

Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere a reziliat contractului cu un consorțiu condus o de firmă spaniolă, care urma să construiască tronsonul Suplacu de Barcău- Borș. Decizia a fost...

Curs Valutar

1 CHF = 5.0733

1 EUR = 4.9756

1 GBP = 5.7994

1 USD = 4.5772

Vremea

București Băneasa
14°C
Presiune
758mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată