Video Un elev de 15 ani și-a luat la bătaie diriginta, după ce fusese amendat de poliție pentru scandal la ore. Femeia, amenințată cu moartea

Data actualizării: Data publicării:
elev
Sursa foto: Captură video YouTube / Punctul.ro

Un elev de clasa a VIII-a de la o unitate de învăţământ din Târgu Mureş a făcut scandal în timpul unei ore şi a arătat gesturi obscene cadrului didactic. Poliţiştii au venit la şcoală şi l-au dus pe elev la sediu, unde l-au amendat cu 500 de lei. Când a revenit la unitatea de învăţământ, el a agresat un cadru didactic, pe care l-a lovit cu pumnii şi picioarele.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi luni, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că la o unitate de învăţământ din Târgu Mureş are loc un scandal în timpul unei ore de curs de la clasa a VIII-a, scrie News.ro

“Poliţiştii de ordine publică (proximitate), alături de poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat la faţa locului, stabilind faptul că un elev de 15 ani, din clasa a 8-a, s-a urcat în timpul orelor de curs pe un dulap şi a arătat gesturi obscene cadrului didactic. Tânărul a manifestat un comportament necooperant faţă de poliţişti, fiind imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Târgu Mureş, unde a fost invitată şi mama acestuia, pentru clarificarea stării de fapt şi lămurirea situaţiei”, au precizat poliţiştii.

Tânărul a fost amendat cu 500 de lei pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice. După câteva ore, poliţiştii au fost anunţat că elevul respectiv a făcut din nou scandal la şcoală.

“În jurul orei 12.35, poliţiştii au fost sesizaţi de către reprezentanţii aceleiaşi unităţi de învăţământ cu privire la o faptă de agresiune. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că acelaşi tânăr ar fi aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele cadrului didactic îndrumător, manifestându-se recalcitrant în continuare. Tânărul a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie alături de părintele său, în vederea continuării cercetărilor şi luări măsurilor legale care se impun”, au mai afirmat poliţiştii.

Inspectoratul Şcolar: Diriginta elevului care a făcut gesturi obscene la ore, ameninţată cu moartea şi agresată

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Mureş a precizat, luni, după intervenţia poliţiştilor la Colegiul Naţional "Alexandru Papiu Ilarian" din Târgu Mureş, în cazul unui elev de clasa a VIII-a, care a făcut gesturi obscene la ore, că, după plecarea acestora, diriginta clasei a fost lovită de tânăr şi ameninţată cu moartea, inclusiv de către mama acestuia.

"Astăzi, 11 martie 2024, în jurul orei 10,00, diriginta clasei a VIII-a A a solicitat intervenţia doamnei director la această clasă. Un elev era urcat pe dulap şi protesta la invitaţia de a se da jos şi a participa la ore, pe motiv că a fost sancţionat de nenumărate ori din cauza comportamentului. La refuzul şi limbajul injurios, doamna director a rugat elevii să iasă din clasă împreună cu doamna profesor şi să meargă în laboratorul de specialitate. În acest timp, elevul în cauză şi-a aprins o ţigară, aşezându-se pe pervazul geamului, laboratorul fiind situat la etajul II. A fost apelată atât Poliţia de proximitate, cât şi Serviciul de urgenţă 112. La sosirea echipajului de poliţie, elevul din clasa a VIII-a se afla la nivelul parterului, iar după o răbufnire violentă, a fost încătuşat şi dus la maşina de poliţie. La colegiu s-au prezentat angajaţii de la Poliţia de proximitate şi siguranţă şcolară, pentru a lua declaraţii. După plecarea acestora, elevul s-a întors împreună cu mama lui, au aşteptat-o pe doamna dirigintă pe hol, au ameninţat-o cu moartea şi, într-o răbufnire violentă, elevul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri. A fost apelat din nou echipajul de poliţie prin dispeceratul 112 şi l-au ridicat pe elev împreună cu mama lui. Doamna dirigintă a fost transportată la IML şi SMURD", a arătat inspectorul şcolar general al judeţului Mureş, Paula-Maria Dărăban, într-un comunicat de presă.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
ADN-ul lui Alain Delon, solicitat într-o instanţă elveţiană pentru a determina o posibilă paternitate...
Pro FM
Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor...
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
Cine sunt cei 450.000 de pensionari ce primesc 2.700 lei lunar, deși au cotizat mai puțin de 15 ani?
Digi FM
Ben Affleck şi Jennifer Lopez locuiesc separat, pe fondul problemelor în căsnicie, susțin surse citate de...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...