Nicolae Ciucă: Îi mulțumesc ministrului Cîmpeanu pentru modul în care a înțeles să se sacrifice

Data actualizării: Data publicării:
nicolae ciuca si sorin cimpeanu discuta
Premierul Nicolae Ciucă i-a mulțumit lui Sorin Cîmpeanu pentru "modul în care a înțeles să se sacrifice" dându-și demisia din funcția de ministru. Foto: INQUAM Photos/ Ilona Andrei

Premierul Nicolae Ciucă i-a mulțumit lui Sorin Cîmpeanu pentru "modul în care a înțeles să se sacrifice" dându-și demisia din funcția de ministru și a subliniat că acesta a muncit "zi și noapte" pentru legile educației.

"Îi mulțumesc ministrului Cîmpeanu pentru întreg efortul făcut în această perioadă și pentru sacrificiul prin care, împreună cu echipa de la Ministerul Educației, au reușit să finalizeze pachetul de legi pentru educație și pentru modul în care a înțeles să se sacrifice pe dumnealui ca un proiect să poată să meargă mai departe", a declarat Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă Sorin Cîmpeanu nu ar fi trebuit să își demisia, premierul a rspuns: "Să facem diferența între o acuză și eticheta de vinovat. Sunt instituții ale statului care trebuie să fi finalizat ce înseamnă acest proces de a lua o decizie și a spune că cineva care a fost acuzat sau asupra căruia a existat o suspiciune se tranformă din start în vinovat. În acest moment, ținând cont de modul cum și-a desfășurat activitatea, de modul în care a muncit zi și noapte pentru acest pachet de legi, apreciez foarte mult activitatea ministruui Cîmpeanu".

Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Educației joi seară, în urma acuzațiilor de plagiat al unor cursuri universitare.  În acel context, premierul i-a mulțumit pentru colaborare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri