Podcast Frica și ura, fundamentele Extremismului, ne amenință societatea. „Patriotismul înseamnă să-ți iubești țara așa cum te iubești pe tine”

Data publicării:
Imagine de la ceremonialul militar și religios organizat cu ocazia Zilei Naționale a României, la statuia Regelui Ferdinand I din fata Primăriei Iași, pe 1 decembrie 2020.
Frica și ura, fundamentele Extremismului, ne amenință societatea. „Patriotismul înseamnă să-ți iubești țara așa cum te iubești pe tine”

O discuție onestă, despre frică și ură, fundamentele Extremismului, cu sociologul Gelu Duminică, care te pune serios pe gânduri dacă vrei să mai fii în țara aceasta după iminenta ascensiune a populiștilor.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

Se numește Patriotism, boicotul național la adresa austriecilor de după eșecul Schengen? Se numește Populism instigarea liderilor politici autohtoni la boicot și revoltă?  Dar Naționalismul? E doar apanajul celor de la AUR sau toți politicienii se hrănesc din el în goana după voturi? 

O discuție onestă, despre frică și ură, fundamentele Extremismului, cu sociologul Gelu Duminică, care îți face părul măciucă și te pune serios pe gânduri dacă vrei să mai fii în țara aceasta după iminenta ascensiune a populiștilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast