Cum pune Samsung la lucru Inteligența Artificială pentru a ne simplifica viața cotidiană

Data publicării:
Samsung AI Articol susținut de Samsung
Foto: Samsung România

Inteligența Artificială a devenit o parte integrantă a vieților noastre, aducând cu sine numeroase avantaje și oportunități. Conform unui studiu Kantar, românii sunt optimiști în ceea ce privește expansiunea inteligenței artificiale. Revoluția a început deja, iar Samsung este primul brand care a început să integreze cu succes tehnologia AI în produsele sale. Rezultatul: un ecosistem interconectat care simplifică activitățile zilnice, ușurează muncă noastră, a oamenilor și ne asigură astfel mai mult timp liber pentru activitățile noastre preferate ori pentru creșterea nivelului de relaxare.

Samsung România își propune astfel să le arate consumatorilor cum poate tehnologia AI să le ușureze viața de zi cu zi.

Campania „Samsung & AI. Uimitoare separat. Extraordinare împreună” a fost lansată de companie exact din dorința de a le arăta românilor cum pot obține beneficii reale din viețile lor cotidiene cu ajutorul funcțiilor AI din cadrul produselor Samsung.

Practic, întreg portofoliul Samsung pentru anul 2024 regăsește acum produse de ultimă generație, care dispun de funcții bazate pe inteligență artificială.

Aceste servicii sunt disponibile grație SmartThings – aplicația Samsung care conectează toate produsele companiei într-un singur hub, pentru a monitoriza, controla și amplifica utilizarea device-urilor interconectate. Aplicația Smart Things funcționează, de asemenea, la rândul ei, pe bază de AI.

Astfel, poți vedea cine te vizitează acasă în lipsa ta ori poți urmări comenzile tale, de oriunde în casă, în timp ce gătești sau te uiți la televizor.

Soneria video de la intrare îți arată instant cine se află la ușă direct pe ecranul smart al frigiderului ori pe cel al televizorului.

De asemenea, dacă ai o încuietoare smart compatibilă, îți poți debloca ușa cu aplicația Samsung Wallet instalată pe telefonul tău mobil.

Ai plecat de acasă și ai lăsat luminile aprinse în casă? Le poți stinge simplu și direct, printr-o simplă atingere a ecranului telefonului.

Jet Bot AI+ este, de pildă, primul robot aspirator din lume cu procesor Intel AI încorporat. Poate recunoaște și clasifica diferite obiecte, pentru a curăța în apropierea electrocasnicelor, mobilierului sau altor obstacole. De asemenea, estimează dacă un articol este fragil și poate evita obiectele clasificate drept periculoase.

În plus, dacă ești plecat în vacanță, poți păsra în continuare controlul asupra mediului din casa ta: setează Bespoke Jet Bot AI+ să facă curat în lipsa ta.

Totodată, cu SmartThings Pet Care, poți verifica ce face animalul tău de companie: camera video frontală a Bespoke Jet Bot AI+ poate transmite în direct imagiini din propria casă.

Când scoți câinele la plimbare, îi poți atașa un Galaxy Smart Tag, pentru a-i monitoriza locația.

Ceea ce era inițial „tehnologia viitorului” devine doar câteva luni mai târziu o inovație a prezentului. Un exemplu îl reprezintă primul „AI phone”, din seria Galaxy S24 dotată cu Galaxy AI.

Ești plecat în străinătate și te-ai pierdut în timpul traducerii? Galaxy Z Flip6 este pașaportul tău pentru comunicare și cel mai fidel translator personal. De asemenea, noul telefon îți poate traduce apelurile instantaneu: pur și simplu vorbești și aplicația Live Translate se va ocupa de traducere, ajutându-te astfel să elimini orice fel de bariere lingvistice. E ca și cum ai avea un traducător fidel și inteligent, mereu la dispoziție.

Concluzia, pentru moment, este simplă: Cu Samsung ești în siguranță, te poți baza pe AI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
Povestea hilară a unui american stabilit în România care a confundat un semn de taxi
Pro FM
Antonia, criticată de fani după ce și-a vopsit părul blond: „Nu e ce trebuie, erai mai frumoasă brunetă!” Cum...
Film Now
Liz Hurley, decolteu abisal la petrecerea fostului ei iubit, Hugh Grant. Au rămas în relații bune, chiar dacă...
Adevarul
Un primar din județul Constanța cere plaje gratuite pentru localnici și turiști: „Vrem ca plajele să fie cu...
Newsweek
Care pensionari se vor trezi cu pensie tăiată lunile viitoare? Au luat la recalculare prea mult!
Digi FM
Ce riști dacă vinzi terenuri cu valoare mare? Experiența unui român verificat de ANAF
Digi World
Ce a declanșat vibrații de 9 zile, care au zguduit Pământul, și valuri tsunami înalte cât Statuia Libertății...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Helen Mirren, dezvăluiri despre filmarea scenelor intime cu Harrison Ford: „A trebuit să pretind că sunt...
UTV
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a...