Cum folosește generația Z Inteligența Artificială cu ajutorul Samsung

Data publicării:
005-Galaxy Z Flip6 FlexCam Articol susținut de Samsung
Foto: Samsung România

Generația Z, a tinerilor cu vârste cuprinse între 18-25 de ani, redefinește modul în care trăim, socializăm și ne raportăm la tehnologie. AI-ul și noile tehnologii devin instrumente esențiale pentru a crea un stil de viață mai flexibil, personalizat și conectat. Samsung răspunde nevoilor Generației Z prin dispozitive care se integrează perfect în viața lor digitală, de la smartphone-uri la electrocasnice inteligente.

Pentru Samsung, membrii Generației Z au devenit o sursă de inspirație, în special atunci când vine vorba despre modul prin care consumă și interacționează cu noile trenduri. Tinerii reprezintă un public important pentru companie, care a fost mereu gata să îmbrățișeze ultimele tehnologii, iar membrii Gen Z se numără printre primii care integrează în activitatea lor ultimele trenduri sau tehnologii apărute.

Astfel tehnologia AI Samsung le permite tinerilor de azi să personalizeze fiecare aspect al rutinei lor zilnice, fie că este vorba de divertisment, învățare sau socializare.

Galaxy Z pentru Generația Z

În acest context, #BeTheTrend Party, evenimentul de lansare a noii serii Galaxy Z a reprezentat un bun prilej prin care brandul a conectat inovația noii generații de foldables cu trendurile din social media, în special de pe TikTok, și a creat oportunitatea participanților de a conecta pasiunea lor pentru creare de conținut cu universul Galaxy Z cu AI.

În cadrul evenimentului, la care au participat peste 800 de persoane, Samsung a prezentat noile produse: Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6. Noile produse aduc laolaltă tehnologia AI și designul inovator al pliabilelor, transformând modul în care interacționăm cu smartphone-urile noastre.

001-Galaxy Z Fold6 and Flip6 Main KV
Foto: Samsung România

„Credem că AI-ul va schimba felul în care creăm conținut pentru totdeauna și avem încredere că noile produse vor veni în ajutorul utilizatorilor pentru a le spori creativitatea și a-i ajuta să creeze conținut de calitate superioară. Vedem tot mai mult că smartphone-ul și trendurile pe social media nu pot fi separate, de aceea dezvoltăm tehnologie care să fie fun, ușor de utilizat și adaptată trendurilor pe care creatorii de conținut și consumatorii le creează în digital. Ne-am dorit să ilustrăm toate acestea în evenimentul de lansare a celei de-a 6-a generații de telefoane din seria Galaxy Z, unde Galaxy AI a avut rolul de co-creator de conținut pentru participanți.”, a spus Tiberiu Dobre – Vicepreședinte Samsung Electronics România.

Smartphone mai „smart” de la Samsung, echipat cu noi funcții cu tehnologie AI

De la funcția FlexCam, cu zoom automat, până la Note Assist sau Circle to Search, caracteristicile AI ne arată cum activitățile de zi cu zi pot deveni mai ușoare.

Galaxy Z Flip6 a impresionat participanții cu un design elegant și compact, o baterie mai puternică și o cameră de 50 MP. Dispune de un sistem de răcire avansat și funcția FlexCam pentru selfie-uri și fotografii de grup de calitate.

004-Galaxy Z Flip6FlexWindow
Foto: Samsung România

Galaxy Z Fold6 are un ecran principal de 7,6 inch, ideal pentru multitasking. Cu un design ultra-subțire de 12,1 mm și funcții AI precum Încercuiește pentru a căuta și Traducere live, îmbunătățește experiența zilnică a consumatorilor.

AI Interpreter te ajută să faci content de oriunde din lume și să comunici cu persoane din alte țări, fără ca limba să mai reprezinte o barieră.

003-Galaxy Z Fold6 Interpreter
Foto: Samsung România

Cu AI Editor, poți să adaugi, scoți elemente din fotografii sau să le editezi rapid, iar Chat Assist te ajută să găsești cele mai potrivite și creative idei pentru descrierile fotografiilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu