Cum arată primul Galaxy AI Café din România

Data publicării:
Galaxy AI Café (2) Articol susținut de Samsung
Foto: Samsung România

Samsung a deschis în Cluj-Napoca primul Galaxy AI Café din România, un concept global al Samsung de a aduce tehnologia AI mai aproape de oameni, implementată în diverse orașe și capitale ale lumii. Până pe 30 septembrie, Galaxy AI Café din Iulius Mall Cluj vă așteaptă să explorați fascinantul univers al Galaxy AI și să vă bucurați de activități și surprize pregătite special pentru vizitatori.

Samsung democratizează accesul la tehnologia AI prin crearea unui hub pentru comunitatea pasionată de tehnologie și inovație.

Astfel, noua „cafenea AI”, deschisă de Samsung Electronics, devine un spațiu special dedicat deopotrivă iubitorilor de cafea și pasionaților de tehnologie.

Vizitatorii pot descoperi și testa cele mai recente funcții AI ale produselor Samsung, într-un ambient relaxant și prietenos, în timp ce savurează o cafea.

Cafeneaua din Cluj-Napoca este deschisă pe toată durata verii, până pe 30 septembrie și se adresează în special tinerilor din Generația Z care pot explora aici întregul ecosistem Samsung Galaxy AI.

📷 Vlad Cupşa ◘ http://komiti.media/
Foto: Samsung România

„Ne dorim să democratizăm accesul oamenilor la inteligența artificială prin crearea unui spațiu în care să explorăm împreună cum AI poate transforma modul în care comunicăm și interacționăm,” a declarat Tiberiu Dobre, Vicepreședinte al Samsung Electronics în România & Bulgaria

Experiențe AI personalizate cu Samsung

Vizitatorii Galaxy AI Café vor avea ocazia să testeze cele mai recente dispozitive Samsung, precum Galaxy Z Flip6 și Galaxy Z Fold6. Aceste produse revoluționare combină tehnologia AI cu designul pliabil, schimbând modul în care interacționăm cu smartphone-urile.

Galaxy Z Flip6, este acum mai compact și mai atrăgător, datorită Galaxy AI și a camerei foto de nivel profesional de 50MP, gata oricând pentru o ședință foto.

Cea mai performantă cameră foto de pe telefoanele Galaxy Z Flip e disponibilă acum și cu Galaxy AI. În plus, telefonul este primul care dispune de o „cameră de răcire cu vapori”, care înlătură rapid căldura excesivă.

Funcții precum FlexCam cu zoom automat, Note Assist și Circle to Search demonstrează cum tehnologia AI poate simplifica activitățile zilnice.

De asemenea, tehnologia Galaxy AI este disponibilă și pe alte flagship-uri Samsung, cum ar fi Galaxy S24 și S23, disponibile la Galaxy AI Café.

Cel mai mare ecran LED din Europa

Un punct de atracție al Galaxy AI Café îl reprezintă ecranul LED din seria Samsung XHB, cel mai mare din Europa. Ecranul inovator, rezistent la intemperii și eficient energetic, oferă o experiență vizuală clară și vibrantă în orice moment al zilei.

Noul ecran LED folosește tehnologie de ultimă generație Samsung pentru a asigura o experiență vizuală excepțională.

Locaţia în care am amplasat noul ecran de 203 mp este strategică, având 14,5 milioane de vizite într-un an şi peste 12.700 de clienţi în medie, într-o zi obişnuită, doar pe această intrare.

Noul ecran LED outdoor Samsung instalat la Cluj-Napoca este conceput pentru a funcționa în orice condiții. Cu o luminozitate constant ridicată, ecranul oferă experiențe vizuale clare și strălucitoare, indiferent de vreme. Datorită componentelor eficiente energetic, consumul de energie este redus cu până la 25% față de modelele anterioare Samsung, operând la mai puțin de 700 W/mp.

În plus, pe lângă testarea produselor AI Samsung, vizitatorii Galaxy AI Café se vor bucura de surprize și activități interactive și vor avea șansa de a câștiga premii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Ce a ajuns să facă Octavian Bellu după ce s-a retras din gimnastică. Meseria neașteptată pe care o practică...
Digi FM
Povestea hilară a unui american stabilit în România care a confundat un semn de taxi
Pro FM
Antonia, criticată de fani după ce și-a vopsit părul blond: „Nu e ce trebuie, erai mai frumoasă brunetă!” Cum...
Film Now
Liz Hurley, decolteu abisal la petrecerea fostului ei iubit, Hugh Grant. Au rămas în relații bune, chiar dacă...
Adevarul
Un primar din județul Constanța cere plaje gratuite pentru localnici și turiști: „Vrem ca plajele să fie cu...
Newsweek
Care pensionari se vor trezi cu pensie tăiată lunile viitoare? Au luat la recalculare prea mult!
Digi FM
Ce riști dacă vinzi terenuri cu valoare mare? Experiența unui român verificat de ANAF
Digi World
Ce a declanșat vibrații de 9 zile, care au zguduit Pământul, și valuri tsunami înalte cât Statuia Libertății...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Helen Mirren, dezvăluiri despre filmarea scenelor intime cu Harrison Ford: „A trebuit să pretind că sunt...
UTV
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a...