ULTIMELE ȘTIRI

Rubrica noastră îți oferă ultimele știri, cele mai importante și interesante informații din lumea politica, din sfera socială sau din sport, știri interne și externe de ultim moment. Află de la noi ultimele știri cu tot ce te interesează să afli, doar la Digi24.

Topul celor mai ciudate polițe de asigurare

persoane care discuta cu contacte in fata

Mulți dintre oameni au în general cel puțin o asigurare - de locuință, medicală sau RCA. Sunt însă și persoane care încheie polițe mai puțin obișnuite, pentru răpiri, de exemplu, sau pentru nașterea...

VIDEO. 10 ani cu Digi24: 2014

10 ani digi 2014

La 1 martie 2022, Digi24 împlinește 10 ani de emisie. Vă propunem să rememorați în imagini câteva evenimente ale anului 2014:

Video Cu cât se scumpesc nunțile

miri care danseaza sub confetti

Cei care și-au tot amânat nunta în pandemie, din cauza restricțiilor, sunt loviți acum de scumpirile în lanț. Costurile pentru organizarea unei petreceri de nuntă au crescut simțitor.

Regina Elisabeta a II-a are COVID-19

regina elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și are simptome ușoare ale bolii, informează Reuters citând Palatul Buckingham.

Editorial Putin: The Empire Strikes Back

ovidiu raetchi

On a large scale in history, what Vladimir Putin is trying to do today is revive empires - structures that have lost their power of seduction after the two world wars (which were triggered precisely...