VIDEO Patronul unui service din Voluntari, amenințat cu pistolul de un client furios: „A zis că dacă nu repar mașina vom avea probleme”

Data actualizării: Data publicării:
service
Patronul unui service din Voluntari ar fi fost amenințat cu un pistol de un client furios. Foto: Captură video

Patronul unui service din Voluntari ar fi fost amenințat cu un pistol de un client furios care nu ar fi fost mulțumit de lucrarea făcută la mașină. Tânărul era însoțit de tatăl lui care l-ar fi amenințat inițial pe proprietar cu o foarfecă. Angajații au asistat șocați la întreaga scenă. Patronul spune că acum că îi este frică pentru ce ar putea păți familia lui și a depus plângere la poliție. Imaginile care par desprinse din filmele cu mafioți au fost surprinse de camerele de supraveghere. Cei doi bărbați, tată și fiu nu au vrut să comenteze acuzațiile. Urmăriți un material realizat în exclusivitate de o echipă Digi24.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum clientul stă pe canapea, timp în care tatăl lui vorbește la birou cu patronul service-ului. Discuția s-a aprins din cauza unei reparații la mașină. Bărbatul ar fi luat o foarfecă de pe masă și ar fi început să îl amenințe pe proprietar

Fiul lui a încearcat să îl potolească, moment în care i s-a ridicat tricoul și la spate se vede ceea ce părea a fi o armă.

Proprietarul service-ului spune că încercat să îi calmeze pe bărbați, însă a împietrit în momentul în care unul dintre ei ar fi încărcat arma și ar fi îndreptat-o spre el.

Mazen Habbal - patronul service-ului: Afară lângă ușă la service dat la pistol. A încărcat pistolul. M-am simțit foarte rău. Eu de mult timp nu am văzut așa ceva.
-V-a fost frică?
-Da. M-a amenințat pe mine. Mi-a amenințat familia. El a zis că dacă nu repar mașina vom avea probleme mari cu tine. I-am zis să o trimitem la altcineva cu experiență de mecanic.

Proprietarul și-a angajat un avocat cu care a mers de urgență la poliție pentru a depune plângere.

Contactați de o echipă Digi24 cei doi bărbați nu au dorit să comenteze incidentul de la service.

Poliția a deschis un dosar penal pentru amenințare.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri