Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată, după tentativa de suicid din staţia Petrache Poenaru

Data actualizării: Data publicării:
Garnitură de metrou. Foto: Metrorex
Garnitură de metrou. Foto: Metrorex

ACTUALIZARE  Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată în condiţii normale, după aproape o oră şi jumătate în care s-a circulat în sistem pendulă din cauza unei posibile tentative de suicid în staţia Petrache Poenaru, informează luni Metrorex.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între staţiile Dristor 2 - Gara de Nord 1, linia 1 şi Republica - Eroilor 1, linia 1, iar staţia de metrou Petrache Poenaru este închisă, în urma unei posibile tentative de suicid, a anunţat luni dimineaţa Metrorex.

„Astăzi, 2 septembrie 2024, la ora 05:48, în staţia de metrou Petrache Poenaru, linia 2 a avut loc o posibilă tentativă de suicid.
În urma acestui eveniment regretabil, circulaţia trenurilor a fost reorganizată. Astfel, trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între staţiile Dristor 2 - Gara de Nord 1, linia 1 şi Republica - Eroilor 1, linia 1. Staţia de metrou Petrache Poenaru este închisă pentru intervenţie.

Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru a interveni în acest caz”, se arată în informarea companiei, potrivit Agerpres.

Conform procedurilor interne ale companiei, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri