S-au aflat adversarele FCSB din Europa League. Meci acasă cu Man United. Alte confuntari cu: Rangers, PAOK și Olympiacos

Data actualizării: Data publicării:
FCSB
Foto: Profimedia

Campioana României are asigurate încă 8 meciuri în cupele europene. Tragerea la sorți în urma căreia FCSB și-a aflat adversarele din Europa League tocmai a avut loc.

Campioana României va juca în deplasare cu Rangers, PAOK, Quarabag, Hoffenheim și acasă cu Man United, Olympiacos, Midtjilland și RFS.

Gruparea roș-albastră a făcut parte din urna a patra valorică, însă acest lucru nu contează foarte mult, pentru că va întâlni oricum 8 echipe diferite, câte două din fiecare urnă. Astfel, FCSB va disputa 4 jocuri pe teren propriu și 4 în deplasare.

Nu vor exista grupe, ci un clasament general, cu toate cele 36 de participante. Primele opt clasate se vor califica direct în optimile competiției, în timp ce formațiile clasate pe locurile 9-24 vor juca un play-off de calificare. Ocupantele pozițiilor 25-36 vor fi eliminate.

FCSB a trecut de LASK Linz în play-off-ul Europa League, scor 2-1 la general, și s-a calificat în faza principală a competiției.

Posturile Digi Sport vor transmite pentru următorii trei ani (2024 - 2027) meciurile din Champions League, Europa League și Conference League.

Când se joacă meciurile din faza ligii Europa League

Etapa 1: 25-26 septembrie
Etapa 2: 3 octombrie
Etapa 3: 24 octombrie
Etapa 4: 7 noiembrie
Etapa 5: 28 noiembrie
Etapa 6: 12 decembrie
Etapa 7: 23 ianuarie
Etapa 8: 30 ianuarie

Editor : S.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri