Foto Ancuța Bodnar și Simona Radiș au câștigat argintul la dublu vâsle, la Jocurile Olimpice de la Paris. „Am dat totul în această cursă”

Data actualizării: Data publicării:
453773242_999594985297224_9053155631820733346_n
Canotoarele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş. Foto: Facebook/Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Canotoarele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat medaliile de argint în proba de dublu vâsle feminin, joi, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ACTUALIZARE 13:55 Vicecampioanele olimpice Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au declarat că au dat tot ce au putut în proba de dublu vâsle de la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Suntem fericite pentru acest rezultat. Am dat totul în această cursă. Mai mult de atât nu mai puteam să facem. Aşteptăm cursa următoare şi sperăm să fie acolo aşa cum ne dorim”, a declarat Ancuţa Bodnar la TVR.

„Ne bucurăm că au reuşit băieţii să cucerească aurul. Noi nu am reuşit acum, dar cu siguranţă am dat tot ce am putut. Nu cred că am spus niciodată că dacă ar mai fi fost o lovitură, nu aş fi putut să o fac, dar astăzi aşa a fost. Consider că am dat totul. Sunt mândră de echipa noastră, că am luptat şi nu am renunţat. Deşi anul nostru a fost foarte greu, nimeni nu ştie.

Este uşor să dai părerea din exterior, dar ce în sufletul nostru şi în minţile noastre doar noi ştim. Şi atunci noi mergem mai departe, aşa cum ai spus şi tu, noi mai avem o finală una de opt plus unul acolo sperăm să schimbăm culoarea”, a spus la rândul ei Simona Radiş.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Campioanele olimpice de la Tokyo au condus la 1.000 de metri, dar au încheiat pe locul secund, în 6 min 50 sec 69/100, fiind devansate pe final de Noua Zeelandă (Brooke Francis, Lucy Spoors), la doar 14/100 (6:50.45).

Medaliile de bronz au revenit Marii Britanii (Mathilda Hodgkins Byrner, Rebecca Wilde), înregistrate în 6 min 53 sec 22/100.

Bodnar şi Radiş deţin de la Tokyo cel mai bun timp olimpic al probei (6:41.03).

România a calificat nouă echipaje în Finalele A la JO de la Paris din cele douăsprezece pe care le-a avut: dublu vâsle feminin - categorie uşoară, dublu rame feminin, dublu rame masculin, patru rame masculin, dublu vâsle masculin, dublu vâsle feminin, patru rame feminin, opt plus unu feminin, opt plus unu masculin.

România are acum trei medalii la JO 2024, una de aur, câştigată de înotătorul David Popovici la 200 metri liber, cea de argint cucerită de Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, şi una de bronz, obţinută de David Popovici la 100 metri liber.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu