Video Mark Zuckerberg și-a pus în grădină o statuie romană uriașă a soției sale. Cum i-a venit ideea

Data actualizării: Data publicării:
statuia romana cu sotia lui zuckerberg
Foto: Contul de Instagram al lui Mark Zuckerberg/ zuck

Mark Zuckerberg a comandat o statuie romană uriașă cu chipul soției sale pe care a pus-o n grădina din spatele casei. Potrivit unei imagini postate pe contul de Instagram al fondatului Facebook, statuia de culoare turcoaz o înfățișează pe Priscilla Chan, care pare că stă în bătaia vântului îmbrăcată într-o haină argintie.

Fondatorul Facebook a folosit rețelele sociale pentru a-și arăta creația destul de bizară, scrie The Independent.

 „Am reînviat tradiția romană de a face sculpturi cu propria soție”, a comentat Zuckerberg, în vârstă de 40 de ani, împărtășind fotografii cu Priscilla pozând lângă statuie, pe contul său de Instagram.

Postarea sa a avut parte de sute de comentarii de la urmăritorii lui Zuckerberg.

„Soții de pretutindeni tremură”, a scris o persoană.

Un alt comentariu a adăugat: „Asta e cel mai miliardar lucru pe care l-ar putea face cineva vreodată”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Priscilla Chan, în vârstă de 39 de ani, purta un halat roz lângă statuia uriașă de culoare turcoaz, care are o haină argintie suflată de vânt, ce seamănă cu aripile unui înger, în timp ce sorbea dintr-o cană a cărei culoare se asortează cu sculptura, scrie New York Post.

Fondatorul Facebook a împărtășit că a comandat lucrarea la celebrul sculptor și artist Daniel Arsham, care a colaborat cu branduri precum Tiffany & Co. și Pokémon.

„Am glumit de ani de zile despre ideea de a face o sculptură cu ea și, atunci când am avut ocazia să lucrez cu Arsham, am făcut-o în sfârșit!” a spus Mark Zuckerberg.

Creația lui Arsham pentru soția fondatorului Facebook pare a fi realizată din cristal și cenușă vulcanică, similară cu o sculptură pe care artistul a creat-o pentru o expoziție la biserica venețiană Chiesa di Santa Caterina, în luna septembrie.

De la postarea fotografiei, care a strâns peste 190.000 de aprecieri de marți dimineață și până acum, mulți l-au aplaudat pe Zuckerberg pentru că și-a onorat soția cu acest cadou atent ales.

„Setezi standarde înalte pentru toți soții din lume”, a scris un utilizator de Instagram la postarea lui Zuckerberg.

„Eram literalmente pe cale să cumpăr același lucru pentru soția mea. Acum trebuie să mă reorientez”, a glumit un alt urmăritor de-al lui Mark Zuckerberg.

Tradiția de a sculpta femei, în special soții, era bazată pe idealul roman de „pietas” care sublinia datoria, loialitatea și devotamentul față de familie, zei și stat, potrivit Roman Empire Times.

Editor : Ana Petrescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri