Video Imagini care dau fiori surprinse într-un spital din Timiș. Un șobolan a fost filmat chiar pe holul secției de Chirurgie

Data actualizării: Data publicării:
sobolan in spital timis
Un șobolan a fost filmat chiar pe holul secției de Chirurgie de la Spitalul Orășenesc din Sânnicolau Mare. Sursa foto: Facebook / Miclut Lucian

Imagini care dau fiori, într-un spital din Timiș. Un șobolan a fost filmat chiar pe holul secției de Chirurgie. Un pacient a surprins momentul, iar imaginile au devenit apoi virale. Potrivit conducerii spitalului, a fost vorba despre un caz izolat. Spitalul este de tip pavilionar, iar trei sferturi se află în câmp. Și DSP Timiș transmite că unitatea medicală nu a avut probleme igienico-sanitare la controalele făcute de-a lungul timpului. 

Imaginile au fost surprinse de un pacient pe 31 august 2024 în incinta Spitalului Orășenesc Sânnicolau Mare din județul Timiș. Un șobolan stă nemișcat în fața unei uși, chiar la parterul secției de Chirurgie.

Filmarea a ajuns apoi pe rețelele sociale, unde internauții s-au arătat stupefiați de prezența rozătoarei într-o unitate medicală. Conducerea spitalului a confirmat pentru Digi24 autenticitatea înregistrării și a transmis că a fost vorba de un incident izolat. Chiar angajații spitalului au fost cei care au prins șobolanul și l-au scos afară, spune managerul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"E un incident izolat! La nivelul tavanului din rigips, tavane reabilitate din rigips, există, din loc în loc, ușite de vizitare lăsate. Probabil acest animăluț, trecând peste acea ușiță, probabil prin greutate, a deschis-o și a căzut în hol. Fiind spital pavilionar, 3 sferturi din curtea spitalului sunt înconjurate de câmp. Chiar în această clădire e un depozit de lemne și materiale de construcții. Noi ne străduim cât putem și cu tot ce putem să combatem aceste mici incidente", a transmis, pentru Digi24, Claudia Maria Luca, managerul Spitalului Orășenesc Sânnicolau Mare.

În cursul după-amiezii de joi, conducerea DSP Timiș a transmis un comunicat de presă referitor la incidentul din cadrul Spitalului Orasenesc Sannicolau Mare.

"Considerăm că acesta a fost unul izolat, având în vedere faptul că, de-a lungul timpului, în cadrul acestei unități medicale, la controalele efectuate, nu au fost constatate abateri igienico-sanitare, iar ritmicitatea operațiunilor de DDD a fost respectată, existând contract de prestări servicii cu o societate specializată în acest domeniu, care a efectuat operațiuni de deratizare în cursul acestei veri. Ca urmare a acestui eveniment, conducerea spitalului a solicitat efectuarea unei deratizări suplimentare, care a și avut loc în data de 04.09.2024", au transmis reprezentanții DSP Timiș.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
A fost descoperită o ființă care întinerește în loc să îmbătrânească și care...
Digi FM
Ilie Năstase ar fi divorțat în mare secret de soție. Ion Țiriac: "Am auzit că a divorțat acum 2 săptămâni. E...
Pro FM
Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a...
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
Adevarul
Șeful serviciului de informații al armatei ucrainene a estimat când va pune Rusia capăt războiului
Newsweek
O boală mortală amenință la granița României. E pentru prima oară în 100 ani. Care sunt simptomele?
Digi FM
Ilie Năstase ar fi divorțat în mare secret de soție. Ion Țiriac: "Am auzit că a divorțat acum 2 săptămâni. E...
Digi World
"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Unul dintre cei mai faimoși actori ai planetei în anii '90, de nerecunoscut astăzi. Pozat de paparazzi după...
UTV
Sean Penn are o noua iubita. Cine este Valeria Nicov, moldoveanca in varsta de 26 de ani alaturi de care a...