Live Text Rușii au atacat cartierul istoric din Harkov. Zelenski: „Invadatorii vor muri ca roua în soare”

Data actualizării: Data publicării:
Russian Missile Attack On Kharkiv
Rușii au atacat cartierul istoric din Harkov. Foto: Profimedia Images

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski avertizează că situaţia la Zaporojie rămâne foarte riscantă şi periculoasă și că orice deconectare a centralei de la reţea, orice acţiune a Rusiei care ar putea declanşa oprirea reactoarelor, va duce din nou centrala la un pas de dezastru. Centrala nucleară Zaporojie a reluat furnizarea de energie electrică, după ce ambele reactoare oprite joi au fost repornite. Sunt singurele funcționale din cele șase reactoare ale acestei unităţi, cea mai mare din Europa. Ele fuseseră oprite din cauza incendiilor provocate de bombardamente, care afectaseră liniile electrice. Rusia a preluat controlul centralei în martie, dar aici lucrează în continuare tehnicieni ucraineni. După incident, oamenii din zonă au primit pastile de iod. Decizia a fost luată de autoritățile de la Kiev, care au hotărât și noi evacuări în regiuni din sudul Ucrainei.

Live Textul Digi24.ro care a acoperit evenimentele din Ucraina poate fi urmărit AICI.

O rachetă rusească a lovit cartierul istoric din Harkov

ACTUALIZARE 21.55 Armata rusă a atacat sâmbătă cartierul istoric din Harkov. Racheta rusească a avariat mai multe clădiri, rănind o persoană, și a lăsat un crater imens în mijlocul străzii, transmite The Guardian.

„Nu sunt obiective militare aici, nici aparatură militară. Doar clădiri rezidențiale, cu cetățeni obișnuiți, în apropierea locului de impact”, a declarat un polițist local, pentru Reuters.

Rușii au atacat cartierul istoric din Harkov. Foto: Profimedia Images
Rușii au atacat cartierul istoric din Harkov. Foto: Profimedia Images

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Zelenski: „Invadatorii ruși vor muri ca roua în soare”

ACTUALIZARE 21.50 Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a transmis un mesaj sâmbătă, cu ocazia zilei aviației în țară, în care a promis că trupele Kievului vor „distruge potențialul ocupanților pas cu pas”, transmite The Guardian.

„Soldații ucraineni vor distruge pas cu pas potențialul ocupanților și va veni ziua în care inamicul va pieri în Zaporojie, în sudul, estul țării și în Crimeea”, a transmis Zelenski.

„Invadatorii vor muri ca roua în soare, iar apărarea noastră este și va fi acest soare. La mulți ani de Ziua Aviației din Ucraina!”, a mai spus liderul ucrainean.

Kazahstanul suspendă timp de un an toate exporturile de arme

ACTUALIZARE 21:45 Kazahstanul, vecin şi aliat al Rusiei, suspendă toate exporturile de arme timp de un an, a anunțat sâmbătă guvernul de la Nur-sultan, relatează Reuters, preluată de Agerpres.

Guvernul kazah nu a oferit vreun motiv în declaraţia sa de sâmbătă pentru decizia de a-şi suspenda exportul de arme pentru un an.

Kazahstanul produce o gamă largă de echipamente militare, inclusiv nave, vehicule blindate şi artilerie, mitraliere, viziere de noapte, grenade, torpile şi echipamente de protecţie. Guvernul nu a indicat care din aceste articole erau exportate.

Fosta republică sovietică, care are, de asemenea, legături economice strânse cu Kievul, a evitat să ia partea vreuneia dintre tabere în criza ucraineană, pronunţându-se pentru o rezolvare paşnică a conflictului.

În iunie, preşedintele kazah Kasîm-Jomart Tokaev a declarat la Forumul economic de la Sankt-Petersburg, în prezenţa omologului său rus, Vladimir Putin, că ţara sa nu va recunoaşte independenţa autoproclamatelor republici populare Lugansk şi Doneţk din estul Ucrainei, numindu-le „cvasi-state”.

Săptămâna trecută, președintele kazah a fost primit de Vladimir Putin la Soci, iar în această săptămână, Kasîm-Jomart Tokaev a fost în prima sa vizită oficială în Azerbaidjan, unde a semnat mai multe acorduri. Ambele țări sunt jucători importanți pe piața petrolului, respectiv a gazelor, curtate de Europa, care caută alternative la livrările din Rusia.

Londra donează Kievului şase drone submarine pentru deminarea coastelor ucrainene

ACTUALIZARE 21.40 Regatul Unit a anunţat sâmbătă că va dona şase drone submarine Ucrainei pentru a o ajuta la neutralizarea minelor ruseşti în largul coastelor sale şi va instrui militari pentru operarea lor, relatează AFP şi DPA, potrivit Agerpres.

Aceste dispozitive "uşoare şi autonome sunt concepute pentru a fi utilizate în zone de coastă cu mică adâncime, fiind capabile să funcţioneze până la 100 de metri sub nivelul mării pentru a detecta, localiza şi identifica mine, cu scopul ca marina ucraineană să le poată neutraliza", a precizat Ministerul Apărării britanic într-un comunicat.

"Zeci de membri ai marinei ucrainene vor fi instruiţi să utilizeze aceste drone în cursul lunilor următoare, antrenamentul începând deja pentru primii dintre ei", a declarat ministerul. Instruirea va fi asigurată de specialişti britanici şi americani pe teritoriul Marii Britanii, conform DPA.

Acest nou ajutor militar intervine în timp ce, potrivit Ministerului britanic al Apărării, "Rusia transformă hrana în armă, distrugând agricultura ucraineană şi impunând o blocadă porturilor acestei ţări la Marea Neagră pentru a-i împiedica exporturile".

Dacă câteva nave care transportă cereale au putut părăsi Ucraina în baza unui acord obţinut de ONU, aceste operaţiuni "rămân limitate de mine submarine lăsate de forţele ruse de-a lungul coastei" ucrainene, a afirmat Regatul Unit.

Ministerul britanic al apărării, Ben Wallace, a declarat că "tentativele cinice ale Moscovei pentru a răscumpăra aprovizionarea alimentară mondială" nu trebuie să-şi atingă scopul.

În mai, premierul Boris Johnson anunţase o tranşă de 300 milioane de lire (355 milioane de euro) ca ajutor militar şi umanitar pentru Ucraina, după un plan precedent de 450 milioane de lire, cuprinzând în special furnizarea de rachete.

Putin le dă bani ucrainenilor care își părăsesc țara pentru a se muta în Rusia

ACTUALIZARE 18.30 Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret care introduce beneficii financiare pentru persoanele care părăsesc Ucraina pentru a veni în Rusia, relatează Sky News.

Pensionarii, femeile însărcinate și persoanele cu dizabilități vor primi, de asemenea, beneficiile financiare.

Decretul, publicat pe un portal guvernamental, arată că vor fi acordate plăți lunare de pensii de 10.000 de ruble (aproximativ 166 de euro) persoanelor care au fost forțate să părăsească teritoriul Ucrainei începând cu 18 februarie.

Persoanele cu dizabilități vor fi, de asemenea, eligibile pentru același sprijin lunar, în timp ce femeile însărcinate au dreptul la o prestație unică.

Decretul precizează că plățile vor fi efectuate pentru cetățenii Ucrainei și pentru autointitulatele Republici Populare Donețk și Luhansk - două entități separatiste susținute de Rusia din estul Ucrainei pe care Moscova le-a recunoscut ca independente în februarie, într-o mișcare condamnată de Ucraina și de Occident.

Anterior, Putin a ordonat ca fiecare persoană care a sosit în Rusia din Donețk și Luhansk să primească o plată de 10.000 de ruble.

Ucraina permite marinarilor să părăsească ţara pentru a impulsiona exporturile de cereale

ACTUALIZARE 17.20 Marinarii de pe vasele comerciale vor putea să iasă din Ucraina dacă vor primi aprobare din partea centrelor militare la care sunt arondaţi, a anunţat sâmbătă premierul ucrainean, Denis Şmîgal, o decizie care ar putea facilita procesul de expediere a cerealelor din porturile ţării, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Această decizie, aprobată sâmbătă de guvernul ucrainean, îi vizează pe membrii de sex masculin ai echipajelor vaselor comerciale, care navighează pe mare şi fluvii, precum şi pe studenţii din marină care fac practică la bordul navelor, a indicat Şmîgal.

Decizia respectivă ar urma să atenueze penuria de marinari capabili şi pregătiţi să completeze echipajele navelor care vin şi ies din Ucraina pentru a exporta cereale printr-un coridor maritim, ce a constituit obiectul unei medieri internaţionale.

Bărbaţilor ucraineni cu vârste cuprinse între 18 şi 60 de ani li s-a interzis în mare parte să părăsească Ucraina în condiţiile legii marţiale instituite în timp ce ţara luptă împotriva invaziei ruse.

În schimb, femeile de toate vârstele au fost libere să plece pe tot parcursul războiului, declanşat de Rusia la 24 februarie.

Spionajul ucrainean: Rusia a pierdut mai mult de jumătate din rachete

ACTUALIZARE 15.20 Un reprezentant al Direcției de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei susține că Rusia a pierdut până acum mai mult de 55% din rachete. Potrivit acestuia, toamna va decide soarta războiului, scrie Kyev Independent.

Declarațiile au fost făcute de Vadim Skibitski, reprezentant al Direcției de Informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, într-un interviu pentru RBK Ucraina.

Potrivit estimărilor armatei ucrainene, Rusia mai are în prezent „cel mult 45% din rachetele pe care le avea înainte de începerea războiului”, spune Skibitski. Rusia are dificultăți cu rachetele sale Kalibr și mai are doar „aproximativ 20% sau chiar mai puțin” din rachetele sale balistice Iskander.

Potrivit lui Vadim Skibitski, perioada iernii va fi dificilă, iar soarta războului se va decide în această toamnă. "Sperăm că planurile pe care le avem vor avea succes. Vom da peste cap planurile Rusiei privind regiunea Donețk", a spus Vadim Skibitski.

Armata ucraineană: 46.500 de soldați ruși au murit în război

ACTUALIZARE 14.30 Un număr de 46.500 de soldaţi ruşi au murit în Ucraina de la începutul invaziei, anunță armata ucraineană, scrie Kyev Independent.

''Din 24 februarie până la 27 august, pierderile totale ale inamicului au ajuns la numărul de 46.500 de oameni'', se arată într-un mesaj al forţelor ucrainene.

În plus, ucrainenii au distrus 1.989 de tancuri ruseşti, 4.254 de vehicule blindate, 1.045 de sisteme de artilerie, 234 de avioane, 202 elicoptere, 196 de rachete de croazieră, 15 nave şi alte elemente folosite de ruşi în ofensiva militară începută în februarie.

Rusia și Ucraina se acuză reciproc că bombardează zona centralei nucleare Zaporojie

ACTUALIZARE 13.50 Operatorul nuclear ucrainean Energoatom a avertizat sâmbătă că există un risc de ''pulverizare de substanţe radioactive'' la centrala nucleară Zaporojie, ocupată de trupele ruse, transmite Reuters.

Potrivit Energoatom, forţele ruse ''au bombardat locul în mai multe rânduri în ultima zi''. ''Infrastructura centralei a fost afectată şi există riscul de scurgeri de hidrogen şi de pulverizare de substanţe radioactive'', a indicat Energoatom pe Telegram, adăugând că există şi ''un risc ridicat de incendiu''.

De cealaltă parte, Ministerul Apărării rus a acuzat armata ucraineană că a bombardat centrala Zaporojie de trei ori în ultimele 24 de ore.

Situată în sudul Ucrainei, centrala Zaporojie a fost deconectată de la reţeaua electrică joi, pentru prima dată în istoria sa, ca urmare a unui incendiu cauzat de un bombardament ce a produs pagube asupra unei linii electrice. Având şase reactoare cu o capacitate de 1.000 de megawaţi fiecare, centrala Zaporojie se află din luna martie în mâinile forţelor ruse.

În ultimele săptămâni, Rusia şi Ucraina s-au acuzat reciproc de bombardamente care au vizat locul acestei centrale, ceea ce a sporit temerile privind producerea unei catastrofe de tipul celei din 1986 de la Cernobîl.

Un cetățean american a murit în Ucraina

ACTUALIZARE 12.30. Un cetățean american a murit recent în Ucraina, a transmis purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat american.

Oficialii țin legătura cu familia și oferă asistență consulară.

În acest context, Departamentul american de Stat reia apelul ca cetăţenii americani să nu călătorească în Ucraina, iar cei care sunt acolo, să plece imediat.

Trei sferturi din populația din Donețk a fost evacuată

ACTUALIZARE 11.30. Guvernatorul regiunii Donețk spune că trei sferturi din populația din zonă a fost evacuată pe fondul atacurilor rusești în estul Ucrainei.

Pavlo Kyrylenko a declarat pentru televiziunea ucraineană că ''practic, nu există niciun oraș care să nu fie supus bombardamentelor [rușilor].''

Doi civili au fost uciși și alți 12 au fost răniți de forțele ruse în regiunea Donețk din estul Ucrainei, potrivit oficialilor citați de Guardian.

Anunțul a fost făcut de Pavlo Kyrylenko, guvernatorul regiunii.

Rusia îşi intensifică atacurile în zone din estul Ucrainei

ACTUALIZARE 11.00. Rusia şi-a intensificat atacurile în Doneţk (estul Ucrainei) în ultimele cinci zile, într-o mişcare ce ar putea viza atragerea forţelor ucrainene şi zădărnicirea unui eventual contraatac al acestora, a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării britanic, potrivit Reuters.

''Există o posibilitate reală ca Rusia să-şi fi sporit eforturile în regiunea Donbas într-o tentativă de a ademeni unităţi ucrainene suplimentare, pe fondul speculaţiilor că Ucraina intenţionează să lanseze o contraofensivă majoră'' în zonă, arată buletinul informativ cotidian publicat pe Twitter de ministerul citat.

Lupte intense au avut loc în apropierea oraşelor Siversk şi Bahmut, care se află la nord de oraşul Doneţk, ocupat de forţele ruse.

La 24 februarie, Rusia a declanşat o agresiune militară neprovocată şi nejustificată contra Ucrainei. Moscova susţine că este vorba despre o ''operaţiune militară specială de denazificare'' a ţării vecine şi de protejare a comunităţii rusofone din estul Ucrainei.

În prezent, pentru a se putea apăra Ucraina se bazează în general pe armamentul greu primit din Occident.

Polonia cumpără aproape 400 de tancuri şi obuziere din Coreea de Sud

ACTUALIZARE 10.20 Polonia a fost de acord să cumpere aproape 400 de tancuri principale de luptă şi obuziere din Coreea de Sud, potrivit ministrului polonez al apărării, Mariusz Blaszczak.

Acordul, despre care presa sud-coreeană estimează că se cifrează la câteva miliarde de dolari, a fost semnat în iulie şi prevede livrarea a 180 de tancuri principale de luptă K2 până în 2025, împreună cu pachete de antrenament şi logistică, precum şi muniţie, scrie Agerpres.

Tancurile urmează să staţioneze la baza militară Morag din nordul Poloniei. Primele zece tancuri K2 urmează să fie livrate anul acesta, a mai spus Blaszczak.

Polonia mai cumpără din Coreea de Sud 212 obuziere autopropulsate K9, dintre care 24 urmează să fie livrate în cursul acestui an. Obuzierele vor înlocui armamentul pe care Polonia l-a donat Ucrainei.

Rusia a blocat la ONU adoptarea unui text privind dezarmarea nucleară

ACTUALIZARE 10.00 Rusia a blocat vineri adoptarea unei declaraţii comune la încheierea conferinţei de revizuire a Tratatului de neproliferare a armelor nucleare (TNP), denunţând termeni "politici".

Cei 191 de semnatari ai TNP, care are ca scop prevenirea răspândirii armelor nucleare, promovarea dezarmării totale şi promovarea cooperării în utilizarea paşnică a energiei nucleare, s-au reunit la sediul ONU din New York începând cu 1 august.

În ciuda unei luni de negocieri şi a unei sesiuni finale amânate pentru câteva ore vineri,"conferinţa nu este în măsură să ajungă la un acord", a declarat preşedintele conferinţei, argentinianul Gustavo Zlauvinen, după intervenţia Rusiei.

Deciziile sunt luate prin consens, iar reprezentantul Rusiei, Igor Vişneveţki, a denunţat o lipsă de "echilibru" în proiectul final al textului de peste 30 de pagini. "Delegaţia noastră are o obiecţie cheie faţă de anumite paragrafe, care sunt neruşinat de politice", a spus el, repetând de mai multe ori că Rusia nu a fost singura ţară care a avut obiecţii faţă de conţinutul documentului în general, scrie Agerpres.

Medvedev, mesaj amenințător: Rusia nu va opri războiul, chiar dacă Ucraina renunţă la un viitor în NATO

ACTUALIZARE 9.50 Dmitri Medvedev, un aliat important al preşedintelui rus Vladimir Putin, spune că Moscova nu îşi va opri campania militară în Ucraina chiar dacă Kievul ar renunţa oficial la aspiraţiile sale de a adera la NATO, informează Reuters.

Fostul preşedinte Dmitri Medvedev, în prezent vicepreşedinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a mai declarat într-un interviu pentru televiziunea franceză că Rusia este pregătită să poarte discuţii cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, în anumite condiţii. Chiar înainte de invazia începută pe 24 februarie, Moscova a clarificat ca inacceptabilă apartenenţa Ucrainei la NATO.

"Renunţarea la a participa în cadrul Alianţei Nord-Atlantice este vitală acum, dar este deja insuficientă pentru a stabili pacea", a declarat Medvedev în interviul pentru televiziunea LCI, din care agenţiile ruse de presă au preluat citate, scrie Agerpres.

Cum se trăiește în aceste zile în Zaporojie

ACTUALIZARE 9.20 Ucrainenii din Zaporojie sunt speriați și trăiesc cu gândul că în fiecare minut ar putea apărea o tragedie. Ei se tem că autoritățile nu îi vor putea avertiza la timp și că în rândul populației se va răspândi o psihoză.

Femeie din Zaporojie: "Bineînțeles că sunt speriată. Toată lumea este speriată. Nu știm ce se va întâmpla sau ce ne așteaptă după fiecare secundă sau minut care trece. Am auzit că deja că se împarte iodură de potasiu în regiunea Khortytsia. Nu știu dacă este adevărat sau pur și simplu o metodă de a răspândi frica".

Autoritățile ucrainene refac planurile pentru notificarea locuitorilor din jurul centralei nucleare Zaporojie. Sunt modificate și rutele de evacuare și modurile în care oamenii vor fi anunțați de un accident nuclear. Sunt luate în calcul toate variantele de mesagerie instant, inclusiv telegram. Incidentul de ieri, când centrala a depins de generatoarele diesel, a speriat mulți ucraineni.  

Citește continuarea AICI

Un rus care dormea în tranșee a fost bombardat dintr-o dronă ucraineană

ACTUALIZARE 9.10 Un soldat rus care dormea în tranșee a fost la un pas de moarte după ce o dronă ucraineană a aruncat o grenadă spre el.

Imaginile au fost făcute publice pe rețele sociale. În imagini se vede cum drona ucraineană aruncă o grenadă către locul unde soldatul rus de odihnea. Proiectilul aterizează alături de acesta, suficient cât să îl trezească din somn și să îl facă să fugă speriat. De spaimă, a renunțat și la arma cu care dormea în brațe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ACTUALIZARE 9.00 Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei: "Specialiștii noștri în domeniul nuclear, în industria energetică au reușit să evite cel mai negru scenariu la centrala nucleară Zaporojie, în contextul provocărilor constante ale forțelor ruse. În acest moment, stația este reconectată la rețea. Felicitări, ea produce energie electrică pentru Ucraina! 

Vreau să subliniez că situația rămâne foarte riscantă, foarte periculoasă - orice repetare a evenimentelor, adică orice deconectare de la rețea, orice acțiune a Rusiei care poate declanșa deconectarea reactoarelor va aduce din nou centrala la un pas de dezastru.

De aceea este atât de important ca misiunea Agenției Internaționale pentru Energie Atomică să ajungă la centrală cât mai curând posibil și să ajute la menținerea permanentă a centralei nucleare sub controlul Ucrainei. De aceea este atât de important ca rușii să părăsească centrala și zonele învecinate, ca să nu mai existe pericolul bombardării centralei și a liniilor electrice".

Centrala nucleară Zaporojie a reluat furnizarea de energie electrică, după ce ambele reactoare oprite joi au fost repornite. Sunt singurele funcționale din cele șase reactoare ale acestei unităţi, cea mai mare din Europa. Ele fuseseră oprite din cauza incendiilor provocate de bombardamente, care afectaseră liniile electrice. Rusia a preluat controlul centralei în martie, dar aici lucrează în continuare tehnicieni ucraineni. După incident, oamenii din zonă au primit pastile de iod. Decizia a fost luată de autoritățile de la Kiev, care au hotărât și noi evacuări în regiuni din sudul Ucrainei. 

Șeful Energoatom a avertizat, într-un interviu pentru CNN, că rușii continuă să amenințe centrala cu topirea. Oficialul s-a referit la vehiculele parcate lângă instalații vulnerabile, fără de care centrala nu poate funcționa în siguranță.

Petro Kotin, șeful Energoatom: "Dacă ar fi să se întâmple ceva și ar izbucni un incendiu major în camera turbinelor, poate avea impact și asupra reactorului. Spuneți că s-ar putea topi reactorul? Da, asta s-ar putea întâmpla. Nu poate fi oprit un asemenea incendiu dacă a pornit".

Situația de la Zaporojie s-ar putea clarifica săptămâna viitoare, când vor veni în inspecție specialiștii Agenției Internaționale pentru Energie Atomică. Delegația va fi condusă chiar de șeful instituției.

Vizita a fost agreată și de ruși, și de ucraineni. Doar că oamenii lui Putin vor să profite de ocazie să impună propria variantă a evenimentelor.

German Galușcenko, ministrul ucrainean al Energiei: "Trebuie să spună cuiva „gata, haideți să nu ne mai jucăm cu astfel de lucruri”. Prețul pentru o greșeală ar fi..."

Leonid Slutski, membru al Dumei Rusiei: "Suntem gata să primim misiunea AIEA la centrala nucleară Zaporojie și suntem gata să le arătăm amenințările cu care ne confruntăm zilnic: rachete care lovesc zona din jurul centralei."

În timp ce experții dau semnale nu vor afla nimic, rușii pregătesc o nouă provocare la centrala nucleară Zaporojie, a avertizat Agenţia nucleară ucraineană Energoatom.

Potrivit fostului primar din Melitopol, trupele ruse ar fi adus în oraș zece laboratoare chimice pe care intenționează să le folosească pentru a-și salveze militarii dacă centrala Zaporojie va emite radiaţii.

Ivan Fedorov, fostul primar din Melitopol: "Rușii au adus 10 laboratoare (chimice n.r.) pe teritoriul unuia dintre spitalele din Melitopol. Toată lumea le-a văzut. În opinia noastră, aceste laboratoare au fost aduse în oraș pentru ca rușii să-și salveze ofițerii și generalii în cazul unei emisii de radiații la centrala Zaporojie. Cu siguranță, ei nu se gândesc la populaţia civilă."

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Reacția unor americani când au văzut cum conduc șoferii din România: Mai nebuni decât albanezii
Digi FM
Cu frumoasa lui familie, pe covorul roșu. Richard Gere, fericit alături de soția sa și de fiul lui cel mare...
Pro FM
Christina Aguilera, ținta comentariilor dure: „Nu mai arată ca înainte!” Artista, acuzată că a slăbit prea...
Film Now
Ashton Kutcher, fotografiat în timpul unei discuții tensionate, după zvonurile privind divorțul de Mila Kunis...
Adevarul
„Familii cu inima frântă”. Turistă de 19 ani moartă, după ce a băut „shot-uri” gratuite în vacanță. Alte...
Newsweek
Pensionarii cu pensie mică și grupe de muncă, victorie uriașă în instanță. Când iau bani mai mulți?
Digi FM
Cameron Diaz revine la Hollywood după o pauză de mai bine de 10 ani. Cum arată azi celebra actriță din „Masca”
Digi World
Întâlnire de record. Cea mai scundă femeie din lume și cea mai înaltă femeie din lume s-au cunoscut: "A fost...
Digi Animal World
Un cadou total neașteptat de Crăciun. Reacția angajaților unui magazin când au găsit un șarpe în brazii...
Film Now
Ralph Macchio, onorat cu o stea pe Hollywood Walk Of Fame: „Înseamnă totul pentru mine”. Cum arată azi...
UTV
Lidia Buble, inselata de fostul iubit: detaliul neasteptat care i-a dezvaluit adevarul despre „Maria”