Trump, declarație năucitoare în interviul acordat lui Elon Musk. El a spus că „frumoasa” Kamala Harris seamănă cu soția sa, Melania

Data actualizării: Data publicării:
kamala harris melania trump (1)
Foto: Shutterstock Images

Fostul președinte al SUA a spus, într-un moment bizar din interviul acordat lui Elon Musk, că a văzut o poză cu Kamala Harris pe coperta revistei Time. „Arată ca cea mai frumoasă actriță care a trăit vreodată”, a precizat Donald Trump despre contracandidata sa democrată la alegerile prezidențiale și a comparat-o cu soția sa, Melania, scrie The Independent.

În discuția cu proprietarul rețelei X, Trump a lansat o critică dură la adresa lui Harris, numind-o un lider „groaznic”, înainte de a trece rapid la a lăuda „frumusețea” ei.

„Avem nevoie de oameni inteligenți și de oameni care au capacitatea de a conduce. Ea nu are această capacitate. Îți poți imagina cum ar fi ea cu președintele Xi (Jinping, președintele Republicii Populare Chineze – n.r.)” a explicat el, vorbind cu un șuierat distinct.

Musk, care a fost de acord cu Trump pe tot parcursul discuției de peste două ore, a admis că „ar fi ridicol”.

„Ea este groaznică, este groaznică”, a insistat Trump. „Ea primește un tratament special”, a adăugat candidatul republican pentru prezidențiale.

Trump, despre Harris: „Arată ca cea mai frumoasă actriță care a trăit vreodată”

Fostul președinte al SUA a trecut apoi brusc la a vorbi despre aspectul fizic al Kamalei Harris, în vârstă de 59 de ani, și a făcut o comparație între ea și fosta primă doamnă, Melania Trump, în vârstă de 54 de ani.

„Am văzut o poză cu ea pe coperta revistei Time astăzi. Arată ca cea mai frumoasă actriță care a trăit vreodată”, a spus Trump despre Harris, referindu-se la ultima ediție a revistei Time, care descrie campania Kamalei Harris ca „cea mai rapidă schimbare de vibrație din istoria politică modernă”.

„Arăta foarte mult ca marea noastră primă doamnă, Melania”, a exclamat Trump, în timp ce Musk a întâmpinat comentariul său cu un chicotit stânjenit și un rezervat „da…”.

„Nu arăta precum Camilla”, a adăugat Trump, pronunțând intenționat greșit numele lui Harris. „Desigur, este o femeie frumoasă, așa că mă voi rezuma la a spune doar atât”.

„Da... sigur că da” a afirmat Musk și a încercat să schimbe subiectul, lansându-se într-un monolog despre visul american.

Musk, un autoproclamat „absolutist al libertății de exprimare”, a promis să folosească platforma sa X ca un instrument politic pentru lupta împotriva a ceea ce el numește „virusul mentalității woke”.

Trump a dezinformat prin multe afirmații false, în discuția cu Musk

Transmisiunea live, așteptată cu nerăbdare, a fost afectată de probleme încă de la început, întâmpinând o întârziere de 40 de minute din cauza a ceea ce Musk a susținut că a fost un atac cibernetic. După ce au depășit, în cele din urmă, problemele tehnice, interviul a început cu Musk punând întrebări ușoare lui Trump.

Fostul președinte al SUA a continuat să evite și să ocolească încercările lui Elon Musk de a-l face să discute despre politicile publice, revenind în schimb la afirmații obișnuite care au inclus peste 20 de afirmații false, conform unei verificări ale informațiilor făcute de CNN. Trump a lansat și atacuri împotriva liderilor democrați.

Printre neadevărurile familiare se numără afirmațiile sale repetate că Venezuela trimite criminali și violatori în SUA și că oceanul va crește cu 3,18 mm la fiecare 400 de ani, când, de fapt, va crește mai mult decât atât în fiecare an.

Trump a mai spus că Kim Jong Un „îl place cu adevărat” după ce au luat cina împreună, declarându-l drept „șeful absolut” al Coreei de Nord.

Fostul președinte a lăudat stilul de conducere autoritar al lui Musk

De asemenea, Trump și-a exprimat admirația pentru stilul de conducere autoritar al lui Musk, declarându-l „cel mai mare tăietor”, pentru că își concediază angajații dacă se plâng de condițiile de muncă.

Luna trecută, Musk și-a exprimat public sprijinul pentru candidatura lui Trump la alegerile prezidențiale, marcând o schimbare completă față de alegerile din 2020, când l-a susținut președintele Joe Biden și pe democrații.

La câteva ore după interviul Trump-Musk, proprietarul rețelei X a declarat că este dispus să o intervieveze și pe Harris, înainte de alegerile din noiembrie.

„Sunt fericit să o găzduiesc și pe Kamala pe un 𝕏 Spaces”, a scris Elon Musk pe platforma sa de socializare.

Echipa de campanie a Kamalei Harris a răspuns la invitația mogului cu o declarație acidă, numindu-i pe Trump și Musk „oameni bogați obsedați de sine care vor trăda clasa de mijloc și care nu sunt în stare să facă o transmisiune live în anul 2024”.

Editor : Ana Petrescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu