Suma uriașă pe care a primit-o Stormy Daniels de la susținătorii ei după ce a depus mărturie în procesul lui Donald Trump

Data actualizării: Data publicării:
LAS VEGAS, NV - JANUARY 27: Stormy Daniels arriving at the 2024 AVN Awards at Resorts World Las Vegas in Las Vegas, Neva
Actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, a depus mărturie în dosarul în care Donald Trump este acuzat că i-ar fi făcut acesteia mai multe plăți ascunse în perioada în care el era președinte. Sentința în acest proces a fost amânată până în septembrie. Foto: Stormy Daniels / Sursa foto: Profimedia Images

Actrița de filme pentru adulți, Stormy Daniels, a depus mărturie în dosarul în care Donald Trump este acuzat că i-ar fi făcut acesteia mai multe plăți ascunse în perioada în care el era președinte. Sentința în acest proces a fost amânată până în septembrie.

Între timp, însă, stareleta a spus că a primit amenințări dure de la susținătorii fostului președinte american, astfel că, fanii actriței s-au mobilizat. Au strâns peste 900.000 de dolari, bani meniți să o ajute să se mute într-o locuință mai sigură și să dea înapoi taxele legale după ce a depus mărturie în procesul penal care a dus la condamnarea lui Donald Trump pentru 34 de infracțiuni, potrivit The Guardian

Fanii lui Stormy Daniels vor să strângă 1 milion de dolari pentru actrița de filme pentru adulți. Ce spun reprezentanții campaniei de strângere de fonduri

Banii strânși până acum provin dintr-o campanie online a GoFundMe inițiată de un prieten și fost manager al actriței de filme pentru adulți.  El a descris modul în care susținătorii lui Trump au bombardat-o cu hărțuiri pe rețelele de socializare, inclusiv amenințări cu violarea și uciderea fiicei sale și a altor membri ai familiei. Planul inițiatorilor acestei campanii este să strângă suma de 1 milion de dolari pentru Stormy Daniels. 

„A devenit nesigur pentru familia și animalele ei de companie. Stormy are nevoie de ajutor pentru a-și reloca familia într-un loc în care să se simtă în siguranță. Ea are nevoie de asistență pentru a putea continua să plătească taxele tot mai mari, astfel încât Trump să nu câștige doar pentru că buzunarul său pare nesfârșit”, a scris organizatorul strângerii de fonduri, Dwayne Crawford, pe pagina campaniei. 

„Mi-am pierdut... mai ales liniștea, mai ales intimitatea fiicei mele și timp, timp pe care nu-l voi mai recupera niciodată cu ea", a spus Stormy Daniels, care a povestit că datorează 500.000 de dolari unui avocat, bani pe care nu-și permite să-i plătească.

Așa-numita campanie "I Stand with Stormy Daniels" - care, până vineri, strânsese peste 940.000 de dolari de la aproximativ 17.600 de donatori - vine ca urmare a rolului-cheie jucat de Stormy Daniels în condamnarea lui Trump, la sfârșitul lunii mai, sub acuzația de falsificare a registrelor comerciale. 

De ce este acuzat Donald Trump în „scandalul Stormy Daniels"

Stormy Daniels, pe numele ei real Stephanie Clifford, a fost plătită cu 130 000 de dolari pentru a păstra tăcerea cu privire la o întâlnire sexuală extraconjugală pe care ar fi avut-o cu Donald Trump cu un deceniu înainte de victoria acestuia în alegerile prezidențiale din 2016. Plata către Daniels a fost înregistrată în mod fals drept cheltuieli juridice, potrivit procurorilor, care au obținut în cele din urmă o condamnare împotriva lui Trump într-un tribunal din statul New York cu ajutorul mărturiilor actriței. 

Luni, instanța supremă a SUA a susținut că președinții se bucură de o imunitate largă împotriva urmăririi penale în legătură cu acțiunile lor în funcție - ceea ce ar trebui să îl ajute substanțial pe Trump în încercarea sa de a învinge procesele penale aflate pe rol împotriva sa pentru acuzații de păstrare necorespunzătoare a documentelor clasificate și de încercare de a submina rezultatul alegerilor din 2020 pe care le-a pierdut în fața lui Joe Biden.

Una dintre consecincele cele mai imediate ale hotărârii instanței supreme a fost ca judecătorul din New York să amâne pronunțarea sentinței lui Trump în cazul care a implicat-o pe Daniels. Inițial, aceasta fusese programată pentru 11 iulie, însă Merchan a stabilit provizoriu data de 18 septembrie, după ce echipa juridică a fostului președinte i-a cerut să o amâne. 

Editor : Andreea Burghelea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Au părăsit România pentru țara unde energia e gratis, mașinile nu se încuie
Digi FM
Dan Negru, revoltat de felul în care a fost construit DN2, supranumit și „Drumul Morții”: „Un metru între...
Pro FM
Eminem, în lacrimi când și-a văzut fiica mireasă. Mesajul ei l-a topit: "În inima mea, eu voi rămâne mereu...
Film Now
Cum arată Mark Wahlberg la vârsta de 53 de ani. Actorul, la bustul gol în timp ce se bucura de vacanța cu...
Adevarul
Acţiunea BLOCADA: control corporal şi al bagajelor, legitimări şi filtre mixte în Sectorul 2
Newsweek
Ce documente trebuie să depui pentru o pensie mai mare? Termenul expiră în curând pentru pensionari
Digi FM
Cât au costat deplasările lui Iohannis în străinătate, în două mandate. Suma record pe care a plătit-o...
Digi World
Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care...
Digi Animal World
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile...
Film Now
Sean Penn și iubita sa din Republica Moldova, cu 34 de ani mai tânără, fotografiați în aeroportul LAX, după...
UTV
Au aparut imagini socante de la petrecerile lui P. Diddy. Rapperul a pus o femeie dezbracata pe masa, printre...