Au spus că au venit să repare o scurgere de gaze, dar i-au jefuit. Hoți deghizați în instalatori au bătut o femeie și i-au ucis soțul

Data publicării:
Hoț deghizat în instalator filmat de o cameră de supraveghere / lucrări conducte de gaze SUA
Hoții, care au pretins că lucrează pentru o mare companie de energie din SUA, au venit să fure bani și bijuterii. Colaj foto: Profimedia Images

Un bărbat din Michigan, SUA, a fost acuzat de crimă, după ce el și o altă persoană s-au prefăcut că sunt angajați ai unei mari companii de energie ca să intre într-o locuință, unde au ucis un bărbat și au legat-o de mâini și de picioare pe soția victimei, potrivit autorităților locale citate de CNN.

Carlos Jose Hernandez, un bărbat de 37 de ani din Dearborn, Michigan, a fost oprit de poliție în trafic și arestat în statul Louisiana. Hussein Murray, bărbatul pe care Hernandez este acuzat că l-ar fi ucis, avea 72 de ani.

Autoritățile susțin că Hernandez și un alt bărbat neidentificat au venit de două ori, în zile consecutive, la casa unde Murray trăia împreună cu soția lui. În ambele cazuri, cei doi s-au prefăcut că lucrează pentru DTE, un furnizor de energie din Detroit, și au pretins că au venit să investigheze o scurgere de gaze.

Prima dată, Murray și soția sa nu i-au lăsat pe bărbați să intre în casă. Când s-au întors a două zi, Murray „a semnat un document pretins a fi din partea DTE și l-a escortat pe acuzat în pivniță”, potrivit procurorilor din Oakland County.

Cei doi bărbați s-au întors apoi la parter și au întrebat-o pe soția lui Murray unde ține banii și bijuteriile. Apoi, au legat-o de mâini și de picioare, au lovit-o peste față și i-au furat telefonul și ceasul, înainte de a pleca într-o mașină utilitară cu sigla DTE.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Soția lui Murray a reușit să sune la poliție, spunând că ea crede că soțul ei a fost răpit. Murray a fost găsit mort în beci, fiind de asemenea legat la mâini și picioare.

„Din cauza naturii groaznice a rănilor, nu era clar dacă a fost împușcat sau omorât în bătaie”, a transmis biroul șerifului. Autoritățile continuă să îl caute pe al doilea suspect.

Poliția a publicat pe rețelele sociale imagini surprinse de camerele de supraveghere în care suspecții, care purtau măști de protecție, se identifică drept angajați ai companiei DTE Energy care au venit să caute o scurgere de gaze.

„Într-un fel sau altul, te vom găsi”, scrie în postarea de pe Facebook a biroului șerifului.

Compania de energie a precizat că înainte să facă o vizită de rutină la adresa unui client, „vom face toate eforturile să vă contactăm în avans, prin apel telefonic din call center-ul nostru sau prin e-mail sau SMS.”

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Soldatul care a luptat 30 de ani în al Doilea Război Mondial, pentru că...
Digi FM
Mădălina Ghenea a apelat la instanță după ce a fost hărțuită online de o persoană necunoscută: “Mi-a provocat...
Pro FM
Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi...
Film Now
Apropiații își fac griji pentru Hugh Jackman: „S-a cam pierdut în tot acest proces”. Una dintre marile temeri...
Adevarul
Cum pregătim România de tripla epidemie. „Nicio persoană din România nu are un motiv real să nu se vaccineze...
Newsweek
1.500.000 pensionari pierd un ajutor la pensie de 1.250 lei. De când se aplica măsură? Anunț oficial
Digi FM
Matilde, fiica lui Jose Mourinho, s-a căsătorit. Tânăra de 28 de ani, răvășitoare la petrecerea la care au...
Digi World
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă...
Digi Animal World
Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia
Film Now
După 60 de ani de carieră, Harrison Ford spune că nu are nicio intenție să se retragă din actorie. Starul a...
UTV
Adrian 'Elicopter de lupta' a fost prins beat la volan. Influencerul a incercat sa fuga de politie