Mesajul bizar postat pe contul de Instagram al fiicei șeicului din Dubai: „Divorțez, divorțez, divorțez”. Semnat: „Fosta ta soție”

Data actualizării: Data publicării:
Fiica șeicului din Dubai
Fiica șeicului din Dubai pare să-și fi anunțat divorțul pe rețelele sociale. Foto: hhshmahra/ Instagram

Fiica șeicului Dubaiului pare să-și fi anunțat divorțul pe rețelele sociale, relatează BBC. Nu a apărut însă nicio declarație oficială în acest sens.

O postare de pe contul verificat de Instagram al prințeseo Mahra bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum anunță că aceasta pune capăt căsătoriei.

„Dragă soțule, pentru că ești ocupat cu alte persoane, prin prezenta declar divorțul nostru. Divorțez de tine, divorțez de tine, divorțez de tine. Ai grijă de tine. Fosta ta soție”.

Nu a existat niciun comentariu public pe această temă din partea soțului ei, Șeicul Mana bin Mohammed bin Rashid bin Mana Al Maktoum, sau a tatălui ei.

În postare este folosită practica islamică cunoscută sub numele de „triplu talaq”, o practică interzisă în multe țări și care de obicei permite soților să divorțeze rapid de soțiile lor spunând „divorțez de tine” de trei ori.

Toate imaginile cu soțul prințesei Mahra par să fi fost șterse din contul ei de Instagram. La fel, de pe contul șeicului Mana au dispărut fotografiile cu soția sa.

Cei doi s-a căsătorit în aprilie 2023 într-o ceremonie fastuoasă, iar primul lor copil s-a născut în urmă cu două luni.

Unele comentarii ale utilizatorilor de Instagram au speculat că contul prințesei Mahra ar putea fi spart de hackeri. Nu a existat însă nic

io indicație oficială în acest sens. Postarea în care prințesa pare să-și fi declarat divorțul nu a fost ștearsă, la mai bine de o zi după ce a fost postată.Guvernul Dubaiului și Ambasada Emiratelor Arabe Unite din Londra nu au răspuns solicitărilor de comentarii trimise de BBC.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri