Medicul care a a fost de acord să pledeze vinovat în cazul morții actorului Matthew Perry nu va mai putea profesa

Data actualizării: Data publicării:
'The Circle' film screening, Arrivals, Tribeca Film Festival, New York, USA - 26 Apr 2017
Foto: Matthew Perry / Sursa foto: Profimedia Images

Medicului din Los Angeles care a fost de acord să pledeze vinovat în cazul morții prin supradoză a starului Matthew Perry din „Friends” i-a fost revocată vineri licența de a practica medicina de către un tribunal federal. Mark Chavez, în vârstă de 54 de ani, intenționează să recunoască faptul că a ajutat ilegal la aprovizionarea actorului, care l-a interpretat pe Chandler în serialul cult, cu ketamină, drogul care i-a provocat moartea prin supradoză. 

Moartea actorului, în jacuzzi, în octombrie 2023, a șocat fanii „Friends” și a generat un val de omagii la Hollywood, amintește sudouest.fr.

Unui alt medic, Salvador Plasencia, i-a fost reproşat că a cumpărat de la Mark Chavez acea ketamină şi că i-a revândut-o apoi, mult mai scump, lui Matthew Perry. Jasveen Sangha, supranumită "regina ketaminei", este acuzată că i-a furnizat actorului doza care l-a ucis.

Procesul lor este programat să înceapă în luna octombrie. Mark Chavez ar urma să pledeze până atunci vinovat pentru a evita desfăşurarea procesului, la fel şi celelalte două persoane vizate de către anchetă.

Implicarea celor doi medici în acest caz a scos la lumină raporturile toxice pe care anumite celebrităţi de la Hollywood le întreţin cu medici care au misiunea de a gestiona dependenţele lor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri