Un bărbat care a câștigat 1,35 de miliarde $ la loterie a ajuns la judecată cu familia pentru că nu a vrut să împartă banii

Data publicării:
un barbat numara bani
Un bărbat nu a spus familiei că a câștigat 1,35 de miliarde $ la loterie FOTO: Shutterstock

Un bărbat din SUA care a dat lovitura câștigând la loteria Mega Millions 1,35 miliarde de dolari se confruntă acum cu o problemă la care, probabil, nu se aștepta: este acuzat în instanță de familie pentru că nu și-a respectat promisiunea de a împărți banii.

Câștigătorul din Maine, a cărui identitate nu este cunoscută întrucât și-a ridicat premiul prin intermediul unei societăți cu răspundere limitată, a încasat până la urmă în jur de 500 de milioane de dolari, pentru că a ales să-și primească premiul într-o singură tranșă, care a fost impozitată. Dar chiar și în felul acesta a pus mâna pe unul dintre cele mai mari câștiguri din istoria loteriei din SUA.

Deși identitatea câștigătorului rămâne anonimă, povestea biletului norocos a căpătat faimă, pentru că s-a complicat incredibil de mult.

Din luna noiembrie, câștigătorul este în proces cu mama fiicei sale, susținând că femeia, identificată în documentele judecătorești cu pseudonimul Sara Smith, a încălcat un acord de confidențialitate și a povestit despre câștig celorlalți membri ai familiei înainte de anul 2032, moment în care fiica lor ar împlini 18 ani. Acum, propriul lui tată îl acuză că a mințit, că a promis că își va ajuta familia cu bani, dar n-a mai făcut-o.

Noi documente judecătorești obținute de The Daily Beast arată că situația a devenit și mai bizară. Potrivit noilor documente depuse la dosar pe data de 10 mai, părțile implicate în proces se acuză reciproc.

Sara Smith, la rândul ei, susține că fostul partener, identificat în documentele judiciare cu preudonimul John Doe, a fost de fapt cel care a povestit familiei despre câștig.

De asemenea, tatăl câștigătorului a spus că norocosul lui fiu i-a povestit că se gândea să împartă banii și avea mai multe variante pentru asta.

„În februarie sau martie 2023, fiul meu a venit la mine acasă și ne-a informat pe mine și pe soția mea că a câștigat o sumă mare de bani la Loteria de stat din Maine”, a menționat tatăl în documentele judecătorești. „Înțeleg că fiul meu a declarat că nu mi-a spus nimic despre bani, dar nu este adevărat”.

Tatăl mai spune că el nu a cerut niciodată bani.

Cu toate acestea, el susține că fiul său a început să facă promisiuni și i-a spus că avea de gând să împartă banii, iar lui i-a promis inclusiv că îi va finanța un service auto, îi va cumpăra casa în care a crescut și va înființa un fond fiduciar de 1 milion de dolari pentru el, în caz că va avea cheltuieli medicale.

Tatăl mai susține că fiul lui i-a spus că nu mai ține legătura cu Sara Smith, ceea ce a dus la o ruptură între ei. „I-am spus că nu mai este fiul pe care l-am cunoscut, iar el s-a supărat și mi-a spus că sunt dictator și tâmpit. Nu am mai auzit de fiul meu de atunci și nu a făcut nimic din ce a promis”, a spus tatăl.

La rândul său, câștigătorul susține că Sara Smith încearcă să-și expună în mod public identitatea și l-ar fi acuzat în mod fals că a încercat să-și „răpească” fiica, după ce a refuzat să plătească pentru vacanța fostei partenere și a actualului iubit.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cutremur în România, sâmbătă dimineață. S-a simțit în mai multe orașe mari
Digi FM
Nuntă sau finala EURO? Ce a răspuns Ianis Hagi când a fost întrebat ce face cu evenimentul programat chiar în...
Pro FM
Michael Jackson avea datorii de peste 500 de milioane de dolari la momentul morții sale. Plănuia să-și facă...
Film Now
Zoe Saldana și-a etalat flexibilitatea într-o bustieră și pantaloni scurți. „Dacă încercam asta îmi rupeam...
Adevarul
Cu banii luați pe o casă din Anglia au cumpărat un sat din Franța. Povestea de succes a doi britanici: „Viața...
Newsweek
DOCUMENT Guvernul a anunțat ordinea în care trimite adeverințele cu pensiile recalculate. În ce dată
Digi FM
Mesajul dur al lui Dan Negru înaintea meciului Slovacia-România: „Niște Păcălici în Tricouri Galbene”
Digi World
"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la...
Digi Animal World
Motivul pentru care coarnele renilor din Finlanda strălucesc în întuneric: „Ajută la prevenirea accidentelor”
Film Now
Dolph Lundgren, distracție pe o plajă din Italia, cu soția în vârstă de 27 de ani și fiica de 22 de ani. Din...
UTV
Cleopatra Stratan si Edward Sanda au vorbit despre problemele cu care se confrunta in casnicia lor: „Am fost...