Video O companie aeriană de top a difuzat un film interzis persoanelor sub 17 ani, iar pasagerii nici măcar n-au putut închide ecranele

Data publicării:
Divertisment avion
Foto: Profimedia

Lucrurile au devenit neașteptat de picante la bordul unui zbor Qantas, când un film cu rating R a fost difuzat pe toate ecranele aeronavei, comentează CNN.

Potrivit unei declarații a companiei aeriene australiene care confirmă incidentul pentru CNN, pasagerii zborului de săptămâna trecută de la Sydney la aeroportul Haneda din Tokyo nu au putut selecta filme individual de pe consola de divertisment, din cauza unei probleme tehnice.

„Membrii echipajului nostru aveau o listă limitată de filme pe care le puteau difuza pe toate ecranele din aeronavă și, pe baza solicitării unui număr de pasageri, un anumit film a fost selectat pentru întregul zbor”, se arată în declarație.

Deși Qantas nu a numit filmul în declarația sa, mai multe fotografii ale ecranelor de bord postate pe rețelele de socializare de către utilizatori care susțin că se aflau în zbor au arătat că filmul este „Daddio”.

Drama din 2023 cu Dakota Johnson (starul din seria ”Fifty Shades”) și Sean Penn în rolurile principale este clasificată R de către US Motion Pictures Association „pentru limbaj, material sexual și nuditate grafică de scurtă durată”. Dacă vreți o „traducere” pt ratingul R – poate fi vizionat de către persoane sub 17 ani doar cu acordul părinților.

Nuditate și cuvinte explicite

Potrivit unei postări a unui utilizator Reddit care ar fi fost în zbor, pe lângă nuditate, filmul conținea „o mulțime de sexting - genul în care puteai citi literalmente textele pe ecran fără să ai nevoie de căști”.

„A durat aproape o oră până când au trecut la un film mai prietenos cu copiii, dar a fost foarte inconfortabil pentru toată lumea, în special pentru familiile și copiii aflați la bord”, se arată în mesaj, care include imagini ale mesajelor telefonice prezentate în film și menționează că pasagerii nu au putut să pună pauză sau să își oprească ecranele.

În declarația sa, Qantas a afirmat că echipajul a încercat inițial să repare ecranele pentru clienții care nu doreau să vizioneze filmul. După ce s-a confirmat că acest lucru nu era posibil, au schimbat filmul cu unul pentru copii.

Compania aeriană a declarat că echipajul de cabină și-a cerut scuze pasagerilor, „în special celor care s-au plâns de conținut” și că va continua să discute cu ei.

„Filmul nu a fost în mod clar potrivit pentru a fi difuzat pentru întregul zbor și ne cerem sincer scuze clienților pentru această experiență”, a declarat un purtător de cuvânt Qantas.

„Toate ecranele au fost schimbate la un film de familie pentru restul zborului, care este practica noastră standard pentru cazurile rare în care selectarea individuală a filmului nu este posibilă. Analizăm modul în care a fost selectat filmul.”

Zborul dintre Sydney și Tokyo durează aproximativ 10 ore.

Iar dacă erați curioși să vedeți trailerul filmului, iată-l mai jos

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : S.S.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Filmul despre Donald Trump, cu actorul român Sebastian Stan, vine ca un trăsnet în prag de...
Digi FM
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de...
Pro FM
Ana Baniciu, criticată după ce și-a luat fiul de patru luni la o petrecere: "Ce tâmpenie să duci copilul în...
Film Now
I-a lăsat pe toți cu gura căscată! Brooke Shields, într-o rochie mini, verde neon, la 59 de ani. Picioare...
Adevarul
Alertă! Substanțe toxice descoperite în mărci de săpun populare, care se află în toate magazinele din...
Newsweek
Ministerul Muncii anunță ziua când intră pensia pe card în octombrie. Pensionarii iau bani în plus
Digi FM
Radu Vâlcan, urare originală de ziua Adelei Popescu: "O să mă certe că o arăt așa". Ce spunea actrița despre...
Digi World
O lună fără alcool îți poate îmbunătăți sănătatea? 5 schimbări pozitive pe care le-ai putea observa
Digi Animal World
Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când...
Film Now
Jennifer Lopez, primul interviu după divorțul de Ben Affleck: „Nu pot să caut fericirea în alți oameni”...
UTV
Vezi cum arata Luca, fiul lui Victor Cornea. Micutul a fost prezent la aniversarea Ellei Burcea Balan