Manager concediat de bancă pentru că a decontat 2 sandvișuri și 2 două porții de paste pe care a mințit că le-a mâncat singur

Data actualizării: Data publicării:
sediu de banca
Gigantul bancar Citibank a câștigat un proces împotriva unui fost angajat care a fost concediat pentru că a decontat mâncarea pentru partenera lui FOTO: Getty Images

Gigantul bancar Citibank a câștigat un proces împotriva unui fost angajat care a fost concediat pentru că a decontat mâncarea pentru partenera lui, în timpul unei călătorii de afaceri, și că și-a mințit angajatorul în legătură cu asta.

Szabolcs Fekete, analist de risc, care avea o poziție de manager în cadrul CitiBank, la Londra, a dat în judecată banca după ce anul trecut a fost concediat pentru că a încalcat regulile privind cheltuielile, potrivit Business Insider.

El a pretins că a consumat singur două sandvișuri, două porții de paste și două cafele în timpul unei călătorii de afaceri la Amsterdam, dar mai târziu a recunoscut că a împărțit o parte din mâncare cu partenera lui.

Într-un schimb de emailuri cu supervizorul său, Fekete a spus că „a verificat chitanța și nu a văzut nimic în neregulă... Eram singur în deplasare și am băut 2 cafele pentru că erau foarte mici”.

El a primit un răspuns de la superiorul său care i-a spus că decontul „include două sandvișuri, două cafele și o altă băutură... Vreți să spuneți că toate acestea au fost consumate de dvs.?”

Fekete a spus atunci că toate cheltuielile lui se încadrează în diaurna zilnică stabilită la Citibank și a precizat că nu ar trebui să-și „justifice obiceiurile alimentare”.

Fekete a mai fost întrebat dacă după cele două sandvișuri de la prânz a consumat la cină două porții de paste sau dacă le-a împărțit cu partenera lui.

Deși inițial a negat, până la urmă a recunoscut că a împărțit mâncarea, plătită cu banii angajatorului, cu partenerul partenera lui și, în cele din urmă, a fost concediat.

Fekete s-a apărat spunând că nu era într-o perioadă foarte bună, că suferea pentru că o pierduse recent pe bunica lui și că era sub influența unor medicamente puternice când a răspuns la emailuri.

Judecătorul a ajuns la concluzia că demiterea lui a fost justă, întrucât Fekete nu a fost sincer de prima dată cu privire la cheltuielile efectuate.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Animalul din România considerat o salvare în cazul emisiilor de carbon. Sunt doar câteva sute de exemplare...
Digi FM
Reacția lui Florin Negruțiu după tentativa de asasinat a premierului Slovaciei: „Robert Fico este un soi de...
Pro FM
Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu...
Film Now
Tom Cruise, surprins la bustul gol pe o plajă din Mallorca. La 61 de ani, celebrul actor cucerește cu fizicul...
Adevarul
Craterele uriașe de pe dealurile Hunedoarei, rămășițe din anii '50 ale Războiului Rece VIDEO
Newsweek
VIDEO Rusia „abandonează" 9 nave comerciale în Marea Neagră. 2 avioane MIG de 66.000.000$ doborâte
Digi FM
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul...
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de...
Film Now
Jennifer Lopez și Ben Affleck, la un pas divorț, la mai puțin doi ani de când s-au căsătorit. Un apropiat a...
UTV
Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita