Video Imagini de coșmar în India. Un tren expres de pasageri a intrat într-un marfar

Data publicării:
tren india
Mysuru-Darbhanga Bagmati Express trebuia să treacă pe linia principală, dar „s-a întâmplat ceva în neregulă”, conform oficialilor. Sursa foto: Profimedia Images

Imagini de coșmar în India, unde a avut loc un grav accident feroviar. Trenul expres Mysuru-Darbhanga Bagmati s-a ciocnit cu un tren de marfă. Oficialii spun că trenul de pasageri a raportat o „smucitură puternică” înainte de a intra pe cealaltă linie.

Accidentul a avut loc în districtul Tiruvallur din Tamil Nadu, informează presa din India. Un tren expres de pasageri, care circula cu 75 km pe oră, a intrat în coliziune cu un tren de mărfuri staționat pe altă linie. Directorul general al Căilor Ferate de Sud, a declarat pentru NDTV că accidentul s-a datorat unei „nepotriviri între semnal și rută”.

Mysuru-Darbhanga Bagmati Express trebuia să treacă pe linia principală, dar „s-a întâmplat ceva în neregulă”, a explicat oficialul Căilor Ferate. În schimb, trenul a fost deviat din greșeală către o porțiune închisă a șinei unde era staționat trenul de mărfuri.

Acesta a subliniat că este încă prea devreme pentru a determina cauza exactă, dar a remarcat că, deși semnalul a fost setat pentru linia principală, șina a trecut trenul în bucla închisă. „Trenul se îndrepta spre Gudur (în Andhra Pradesh) și se oprea la gara Kavaraippettai din Tiruvallur, unde un tren de mărfuri care urma să se îndrepte spre Gudur era pe linia de buclă”.

Acelui tren (expresului) i s-a acordat prioritate și trebuia să treacă prin linia principală”, a continuat acesta, „dar, în ciuda semnalului, trenul de pasageri a intrat în linia buclă și a lovit trenul de mărfuri din spate, ducând la accident.”

Oficialii au menționat că trenul de pasageri a raportat o „smucitură puternică” înainte de a intra pe linia buclă. Comisarul pentru Siguranța Feroviară va investiga pentru a stabili motivele exacte din spatele incidentului.

Coliziunea a provocat deraiarea a 12 vagoane, iar 19 persoane au fost rănite. Răniții primesc îngrijiri la spitalele de stat, în timp ce pasagerii rămași, peste 1.300 în total, au fost transportați cu autobuzul la Chennai și cazați într-un tren special pentru a-și continua călătoria.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Comuna din România mai bogată decât multe orașe de renume: un loc ca din altă țară, de puțini cunoscut
Digi FM
Ce pensie alimentară plătește Valeriu Gheorghiță în fiecare lună. El și fosta soție s-au despărțit după 20 de...
Pro FM
Soția lui Kanye West, într-o pelerină transparentă de ploaie, cu nimic pe dedesubt. El, cu mască pe față...
Film Now
Sharon Stone dezvăluie numele actorului care sărută cel mai bine: E fabulos. Nu l-aș putea compara cu nimeni
Adevarul
De ce trăiesc femeile mult mai mult decât bărbații. Secretele longevității feminine explicate științific de...
Newsweek
În ce orașe s-au băgat banii pe card de alimente cu 3 zile mai devreme? De ce nu au primit toți?
Digi FM
Viața unui român care s-a mutat în Noua Zeelandă. A ajuns acolo cu 450 $, acum are o fermă profitabilă
Digi World
O dieteticiană care lucrează cu bolnavi de cancer, despre alimentele și băuturile pe care nu le consumă...
Digi Animal World
Momentul când un pescar sărută un rechin alb: „E o experiență unică în viață”
Film Now
Winona Ryder, despre alegerile greșite în materie de bărbați: "Ce naiba era în capul meu?" S-a iubit și cu...
UTV
Cu cine isi petrece Mario Fresh timpul in Dubai, dupa despartirea de Alexia Eram