Video Mai multe mașini din coloana oficială a lui Tim Walz, partenerul de cursă al Kamalei Harris, s-au ciocnit pe o autostradă

Data actualizării: Data publicării:
bfgbgfvb
Foto: X/RedWave Press

Mai multe vehicule din convoiul guvernatorului de Minnesota, Tim Walz, candidatul democrat la vicepreşedinţia SUA, au fost implicate într-un accident pe o autostradă din Milwaukee, în nord-estul Statelor Unite, a informat presa locală marţi, transmite EFE, citată de Agerpres. Cel puțin o persoană a fost rănită, iar Walz a scăpat nevătămat. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Walz, a cărui maşină nu a fost implicată în accidentul care a avut loc luni pe Interstate 794, a fost sunat de preşedintele Joe Biden şi de vicepreşedinta şi candidata democrată la Casa Albă la alegerile din noiembrie, Kamala Harris, pentru a afla dacă se simte bine.

Vehiculele care s-au tamponat se aflau la coada convoiului şi transportau jurnalişti care urmau să relateze de la un miting de campanie al lui Walz în Milwaukee, principalul oraş din statul Wisconsin.

Un membru al personalului dintr-una dintre maşinile în care se aflau jurnalişti părea să aibă un braţ rupt şi a fost tratat de medici, potrivit jurnaliştilor, care au spus că au fost aruncaţi violent în faţă, în timp ce duba în care se aflau a izbit o altă dubă din faţa lor şi apoi a fost lovită din spate de un alt vehicul.

Walz, în vârstă de 60 de ani, a vorbit despre accident după miting. "Unii membri ai personalului meu şi reprezentanţi ai presei care călătoreau cu noi au suferit astăzi un accident de circulaţie pe drumul pe care am venit azi aici. Am vorbit cu personalul. Sunt uşurat să spun că, în pofida unor răni minore, toată lumea va fi bine", a declarat el.

Candidatul democrat la vicepreşedinţia SUA a mulţumit Secret Service şi reprezentanţilor locali din serviciile de urgenţă "pentru reacţia lor rapidă de a ajuta".

În ceea ce-l priveşte, candidatul republican la vicepreşedinţia SUA, JD Vance, partenerul de tandem al fostului preşedinte Donald Trump, şi-a exprimat speranţa pe platforma X că "toată lumea este bine".

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
O navetă spațială îndepărtată confirmă că Pământul este locuibil și...
Digi FM
Cum au reacționat doi turiști cehi care s-au întors în România după 7 ani: „Țara încă are farmecul ei”
Pro FM
VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a...
Film Now
Nu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce...
Adevarul
Ca după război. Calea ferată ce leagă Galați de Bârlad, distrusă de inundații. „Linia a dispărut complet de...
Newsweek
EXCLUSIV Recalcularea pensiilor, schimbată. Pensie crescută pentru pensionarii cu grupe de muncă
Digi FM
Un vlogger român, uimit de ce a găsit într-un supermarket din Ucraina, aproape de granița cu Rusia: „Este...
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc...
Digi Animal World
Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit
Film Now
Reacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la...
UTV
Premiile Emmy 2024. Cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu